Duru2121 Merhabalar 🌸 37 haftalık gebeyim. 2 ci hamileliğim ilki normal doğumdu. Ve hiçbir şekilde varis şikayetim yoktu. Bunda ise bacaklarımda ve genital bölgede varis oluştu. Çoğu kişi normal doğuma engel diyor basına böyle bi olay gelen varmı acaba ?
Ebrumelek16 Duru2121 benim ilkinde de vardı normal doğum yaptım şimdi de var baya hemde ağrım oluyor ama yine normal gözüküyor şu anlık
Semrasular Duru2121 bendede 30.haftamda çıktı ve çatı ağrım var çok kötü yatakta dönmek yataktan kalkmak oturduğum yerden kalkmak bana işkence çok zorlanıyorum ama yapcak bişey yok
bademomm Duru2121 benimde ikinci hamileliğimde çoğaldılar bacaklarımda ve bikini bölgesinin altında çıktı agrı yapıyor saatlerce ayaktaymışım gibi sanki inşallah sonradan geçer
Duru2121 Ebrumelek16 evet benimde agrım oluyor sanki kilolarca ağırlık varmış gibi yataktan kalkarken baya zorlanıyorum çok geçmiş olsunn rabbşm bi sancıda kurtarsın sizide 🙏🏻🙏🏻
Ebrumelek16 Duru2121 benimde çok ağrı oluyor taş var sanki orda bide bebeğin eşi aşağıdaydı zorluyor üstüne küçük çocuğum var onun peşine koşmaktan dinlenilmiyor ki 😥