Esra87 Semrasular son 1 ay kizlar ağustos 4 ama sizce be zaman doğururum ayy heycan sardı bi an 😂🤦♀️
Sinmalts gozgozanne bende bilmiyorum da bazen saatlerce geçmiyor çok canım yanıyor sağ salim doğsun da inşallah başka istediğim bir şey yok yaz günleri zorlu geçiyor
gozgozanne Sinmalts evet canım inşallah. Sanırım gobus büyüdüğü için oluyormuş bebek kendine yer açıyormus
_prenses_annesi Semrasular ama sarı bi akıntı Bende cok korktum ilk gebeliğim. Daha önce 2 kaybım oldu. Eyvah dedim bu post iyi denk geldi valla
Semrasular _prenses_annesi içimizi rahat tutalım artık sona geldik allahım sağ Salim doğurmayı nasip etsin ☺️
ruveydataskin Semrasular valla bende aynı durumdayım hayatımda hiç kramp yaşamadım ilk seferlerinde gece giriyordu sol alt bacağa sabah bişey yoktu son zamanlarda giriyor dediğiniz gibi ağrı da günlerce geçmiyor çok kötü
Hunilininbirii haftada nstde sancısı çıkan oldu mu kızlar? Doktorum istirahat et bol sıvı tüket diyip eve gönderdi erken doğum yaparım diye korkuyorum
cylnacelya35 Semrasular 35 haftalık bizimde karnım bugün baya aşağı inmiş neden acaba ürkütücü geliyor göğüs altı doluydu bosanti şimdi 🤷♀️
Semrasular cylnacelya35 doğum yaklaştıkça öyle oluyormuş canım benimde düşmeye başladı artık 😁 korkma bebekler yavaş yavaş yola girdi demek
cylnacelya35 Semrasular hayırlısı olsun ama benim ilki sezaryandı aralarında 8 yıl var devlette normal yapmıyor bu hamilelikte normal gibi duruyor bakalım hayırlısı artık….