Uzey Kızlar merhabalar uzun aradan sonra geri döndüm beta 89 çıktı 2 gün sonra test vericem sizce değerim düşük mü adetim 2 gün gecikti 2 gün gecikmeden sonra test yaptım 89 çıktı uzun bi süre geçmedi arası sizce ??
Menek16 Uzey değerden ziyade 2 günde bir düzenli artması önemli değerin bi önemi yok ilk degeri 19 olan arkadaşlarımızda vardı düzenli artışlar saglıklı gebelik haberi alın inşallah🙏🏻
TeoMom Uzey Benim de 1 gün önce 55 çıkmıştı canım yani değerden ziyade artış önemli inşallah sağlıkla artar🥰
Umran__37 Uzey buyuk ihtimalle gec dollenme benimde 3 gun gecikmem olmusti gebeligimi 1450 ile ogrenmistim insallah hayirlisi olur rabbim kucagina almayi nasip eder 🥰
minismom Uzey beta herkeste farklıdır bende 2 gunluk gecikmeyle 86.3 le ogrendim onemli olan duzenli sekilde artması gec dollenme falanda degil tam gunune uyuyo yani artısına bak sen canım insallah saglıklıdır
Uzey Bilgekpn ya maşallah güzel çıkmış değeriniz benim ki ozaman baya düşük ama inşallah artışı güzel olur da öyle devam eder
sengul_02 Değerin güzel hayırlı olsun inşallah değerinin iki günde bir iki katiyla artması önemli sağlıklı gebelik olup olmadığını anlamak için 🤗 benim 9 gün gecikmisti 143 gibi değer cikmisti yani düşün geç döllenme olabiliyor
Uzey sengul_02 allahtan ümit kesilmez inşallah devamı gelir artışın . Sağlıklı gebelik sonuçlanır 😍 teşekkür ederim motive oldum
Uzey TeoMom inşallah canım benim 2 gün geçsin istiyorum biran önce de test yaptım bakayım merak ediyorum 😌
sengul_02 Uzey gelir gelir inşallah stres etme mutlu olmaya bak gebe kaldığın🤗 için inşallah sağlıklı da ilerler korkma başımıza ne gelirse herşey Allah’tan geliyor dua et yeter 🥰