Hazal-karabulut1 Zeynep_31 suan nst haftamda değilim ama hastaneden hastaneye değişiyor sanırım kimisi almıyor. Ben 4 yıl önce 100 TL muayene 50 TL de nst parası ödüyordum. Bunda 30 haftalığım suan daha nst başlanmadı sanırım bayramdan sonra başlarız bizde
Kbraylmz1 sunset_momy karnına cihaz koyup kemer gibi cırtlı bişeyle sabitliyorlar 2 adet biri senin sancın İÇİN biri bebeğin kalp atışı için 15 20 dk sürüyor mesane boş karnın tok olması gerekiyor 🌸
Dilarao0 Zeynep_31 ben özel hastaneye gidiyorum 200 tl muayene 40 tl nst parası veriyorum yani ücretli maalesef ki ve zam gelecekmiş
sunset_momy Kbraylmz1 bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim 🌸 ben şuan 30 haftalığım kaçıncı haftadan itibaren yapılıyor?
Kbraylmz1 sunset_momy rica ederim 🌸 ben 34 haftada başladım 2 haftada bir girdim zaten 38 de de doğum oldu kişiye göre değişiyor bu durum benim ağrım falan hiç yoktu doktor gerek görmedi nst odasında başka biri vardı o 28den beri giriyormuş
dfnomr Zeynep_31 ilk bebeğimde ücret ödüyordum ikinci bebeğimde farklı bir şehir farklı bir hastanedeyim iki gün önce girdim ücret ödemedim ikisi de özel hastane