Puding Merhaba çiçekler anneler ve anne adayları 🌸 Ben 10+0 gebeyim ve sürekli baş dönmesi yaşıyorum sersem oluyorum kafam üçyüz beşyüz olur 10 sn falan yaşayanınız ve yaşayan yakınınız var mı oldu mu bilgi verirseniz sevinirim 😘❤️
Tomrishatun Puding kardeşimin eşi suan 7 8 haftalık oda öyle diyor ayağa kalktıktan basim dönüyor diyor 3 çocuğu olcak ilk defa bunda böyle oldum diyor ☺️
EdaKaraca96 Puding Demir eksikliğinden diye biliyorum başlarda bende de oluyordu Demir ilacından sonra geçti
A_syma Puding Sordum ben Degerlerim normal :) Bas donmeside normalmis. Rahatla canim🌸 her yer dönüyorrr
Puding Tomrishatun Merhaba canım demek ki oluyormuş doktora gidicem de gitmeden içimi burada biraz rahatlatmak istiyorum 😂 teşekkürler 😘 diğer bebeleri kız mı erkek mi
Tomrishatun Puding benim değil kardeşimin eşi hamile bugün konuştuk hatt 1 tane kızı var 1 tanede oglu var şimdi 3.hamile ☺️
Puding Umran__37 kız sanki tiner çekmişim Bali içmişim evde bi yerde bayılırım diye korkuyorum vallahi 😂
Umran__37 Puding zamanla gecer allahin izniyle hepsi gelio geciyo rabbim saglikla almayi nasip etsin hormonlar yukselise gectigi icin bas donmesi agrisi bulanti halsizlik hersey olabiliyo girl 😊🥰
Puding A_syma bende tansiyon var bi de üç kalp krizi korktum ya ondan canım iyi o zaman normalse geçer inşallah yakın zamanda 😘
Peliin_ Puding bebde fazlasıyla yaşıyorum gün içinde 10+5 hamileyim.gecici bı sure diye düşünüyorum yapacak bsey yok :)
Puding Peliin_ aramızda 5 gün var bende gün itibatiyle 10+0 ☺️ İnşallah geçer ya psikolojimi de etkiledi bu durum tek dışarı çıkamıyorum ne olur ne olmaz diye 🤷🏼♀️