Ozgeseker Kızlar 19 yarın tam 19 haftalık oluyorum ve hiç karnım çıkmadı hem de hiç 😔 en son 2 hafta önce doktora gitmiştim 2 gün sonra tekrar kontrolüm var ama ne karnım şişti ne de bebeğimin hareketlerini hissediyorum bu haftalarda olup karnı hiç büyümeyen var mı
Bayancorek Ozgeseker Yani bence normal gayet, benim 24. haftadan sonra çıktı. Kilosu vs. de gayet iyiydi o zaman karnım çıkmasada kilo almasamda. Merak etmeyin sonradan çıkacak zaten. Genelde son zamanlarda çıkar diyorlar, bence de öyle. 🌸🙏🏼
Ahsenmom Ozgeseker ilk gebeliğim bu benim 21. Haftada hissettim net olarak bebeğin hareketini Haftamdayım şuanda ve bilmeyen hamile olduğumu anlamaz, bebeğin kilosu bir tık fazla gidiyor haftasına göre hatta Herkesin farklı olur bebeğin ve sen sağlıklıysaniz takma böyle şeyleri
Ozge806 Ozgeseker her beden farklı bende 22.haftamdayım kocaman bir karnım var arkadaşımın 24.haftası neredeyse hiç yok 🥲
Kubra_miray_szr Ozgeseker canım yaa benim ikinci gebelik olmasına rağmen ben 24 haftada hisettin hafiften hareketini senin daha cok erken😊😊üstelik o aylarda göbek pek çıkmaz iç karın geniş senin kimisinin iç karın dar olunca göbek hemen çıkıyor Ben şu an 28 haftaligim ve şimdi hergun hisederim hareketi endişe etme bende senin gibiyfim doktorum dedi bazı bebekler özelikle erkek çok hareketli değil 🤗🤗
teachering06 Yarın 22. Haftaya giriyorum, hala aynı, çıkmadı. Herkesin farklı oluyor fizyolojik yapısı, endişe etmeyin. Hareketlere gelince 20lerde netleşiyor ilk gebeliklerde en erken.. 26ya kadar hissetmemek normal ilk gebeliğinizse..
Ozgeseker teachering06 bir kaybım olmuştu 16 haftalıkken bu 2. Gebeliğim hiç karnım cikmayinca bide 16 17 haftalarda bebeğini hissedenleri okuyunca acaba diyor işte insan bı 😔 inşallah en kısa zamanda hissederiz çok teşekkür ederim 🥰
Evinasya Kilo için üzülmenize gerek yok bence bebeğin sağlığı yerinde ise. İlk gebelikte genellikle 20 den sonra hissediyorlar. Okuduğum bildiğim, zayıf iseniz kilo için de dert etmeyin 7 aydan sonra kilo artışı olur diyorlar.
Ozgeseker Evinasya biraz kilom var acaba o yüzden mi belli olmuyor diye de düşünüyorum ama işte insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor bazen ☺️
Ozgeseker Bayancorek çok teşekkür ederim böyle şeyler duyunca moralim yerine geliyor gerçekten 🥰 sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil aslında ama işte insan yine de boş kaldıkça her şeyi düşünüyor galiba ☺️
Ozgeseker Ahsenmom maşallah sağlıkla büyüsün inşallah bebeginiz 🥰 sabır gerekiyor aslında ama bazen de insan sabirsizlaniveriyor heralde ☺️ çok teşekkürler
Ozgeseker Ozge806 oh masllah maşallah 🥰 ben de biraz belli olsun istiyorum heralde ondan böyle taktım sanırım 🙈☺️
Ozgeseker Kubra_miray_szr ayy böyle daha tecrübeli annelerden böyle şeyler duymak beni çok rahatlatıyor 🥰 maşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz insallah ben biraz daha sabretmeliyim ☺️
heleninannesi06 Ozgeseker 30 kusurlerde belli olmusti benim karnım doğum yaptim bir aya kalmadan hepsi gitti bence en güzeli ve bebiş 3350 doğdu bunun karınla hiç ilgisi yok 💕💕
Ozgeseker heleninannesi06 ohh maşallah maşallah sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz 🥰 aceleci davranmamak gerekiyor demek ki vallahi içime su serptiniz çok sağolun 🥰
Merve_tna Ozgeseker karnın küçük diye üzülmemelisin bence benim de çok geç çıktı ve hareketlerini bende biraz geç hissettim şuan 39 haftalığım emin ol son ayımda iyice belirginleşti hiçkimse anlamadı son ayıma kadar dışardan ben çok keyif aldım bu süreçte çünkü hareketlerim kısıtlanmadı istediğim gibi eğildim kalktım yürüdüm
Ozgeseker Merve_tna haklısınız çok şükür ben de öyleyim hamile kalmadan önceki halimden hiç farkım yok hareket açısından falan ☺️ her gebelik kendine özel diyorlar ya gerçekten öyle sanırım
-MinikveAnnesi- Ozgeseker 25 haftalığız ama hala bazı kıyafetlerde karnım tam belli olmuyor yavas yavas cıkıyor benim 20 den sonra büyümeye başlamıştı
Fundatercuman Ozgeseker Kız 33.,haftaya giricem ama karnım yeni yeni belirgin olmaya başladı 😂 Ve bebeğin gelişimi falan da önde yani. Ben de başta çok takiyordum acaba bebeğin gelişimi geride mi niye karnım çıkmıyor diye ama hiç ilgisi yokmuş doktor bana senin iç karnın çok geniş demişti. Muhtemelen senin de öyle 🙏
Ozgeseker Fundatercuman ay ben çok acele etmişim demek ki ya 😂😂 yazıyorlar ya burda 15te hissettim 16 haftayim ama 26 gibiyim diye şaşırıyorum ben de acaba ben de mi biseu var diye 😂 sağlıklı olsunlar yeter aslında ama işte insan aklı takıyor boyle 😂 çok teşekkürler 🥰
Merve_tna Ozgeseker tabikide her gebelik kendine özel bak mesela bende hiç çatlak falan da olmadı çok şükür ben halimden hep memnundum he çevremdekilerden sürekli eleştiri alıyodum neden karnın yok ay benim ki senden daha büyük ay bamile gibi değilsin hiçbirini umursamadım hep tersledim