aleynakpnrr Yaren991 biz Eskişehir den geldigimiz için 2 saat sürüyor zaten yol o yüzden öğlene doğru alıyoruz hep randevumuzu. Aytül hocayı çok seviyorum çok ilgili sağolsun inşallah doğumlarimiz da çok güzel geçer memnun şekilde de veda ederiz Aytül hocaya:)
Sinemurey motherofcats motherofcats muayene ücreti 400tl doğum ücreti hastanelere göre değişiyor doruk,medicabil 7bin TL dedi. Jimer medicana 11 bin TL dedi yanlış hatırlamıyorsam tabi onlara da zam gelmediyse
Kadifeligelin Bebegim_veben uludagda benimde yas riskim yuksek cikti bana ozel test onerdiler yaptirmadim
Kubranur11 tazemomm16 bu durumlarda tbki aliyor.. hersey norml gidiyorsa acilma yavas oluyor diye acilma yook diye aezaryana aliyim demez yani bekler gunlerce yinede
motherofcats Sinemurey bende evrim hanımın eşi ali rıza beye gidiyorum gebeliğimin başından beri kendisi tüp bebek kliniğinde aynı zamanda tüp bebek doktorum fakat doğum için 13 16 bin dendi mecburen değiştireceğim o yüzden sordum teşekkür ederim
aleynakpnrr Seym_aaa Aytül Erdoğmuş. Hastanede değil kendi muayenehanesi var. Bursa nilüferde. 5 tane hastane ile anlaşması var muayeneleri orda yapıyor hastane seciyorsun oraya doğuma geliyor. Hastaneler de Hayat - Doruk - Acıbadem - Jimer - Pembe Mavi
Seym_aaa Yaren991 aytül hanim hangi hastanede şuan? Soayadi nedir bulamadim? Doktor arayışındaydim ve yorumlardan sonr ona gitmek istiyorum sanırım.
Yaren991 Seym_aaa kendi muayenesi var jimer hastanesinin karşısında mescioğlu plazada Google yazsanız konumu çıkar Aytül Erdoğmuş