Ebga Benjaminannesi 4 kilo 54 cm doğdu hatta gene de doğamadı da 32 saat sonunda zorla sezaryenle çıkartıldı 🤣 şimdi 11 yaşında hala uzun boylu maşallah
Degisken89 41.3 de suni sancıya rağmen gelmeyince sez oldum.bıraksak benimkide 43 ü görürdü de, 44 duymadım hiç.
nrsen Benjaminannesi ben doktoruma dedm 41-42 yi görenler oluyo. Ben çatlarım heralde dedim. Oda 40tan sonra riskli oluyo su azalması, gaita yenmesi vs 41-42 bekletilmemesi gerekiyor aslında demişti. Bunu duysa heralde mesleği bırakır😊😅
Acemianneee08 Benjaminannesi bi tek o şekilde çıkabilir kuzum . Tedavi red formu ile . Onda da ölüm dahil tüm sorumlulukları kabul ediyorum diye kendi yazısıyla yazması gerekiyor. Yoksa hastane göndermez . Ben kendim hemşireyim ordab biliyorum ama 42 sonrasına kalanı daha ben hiç görmedim
Benjaminannesi Acemianneee08 ona şaşırdım ben de yani anneyi hasta eder rahime bir şey olur ama taktir Allah’tan yani ol derse olurda ben pek inanmadım 2800 doğmuş bir de 🧐
haklisinesracim Benjaminannesi benim annem de 44 haftlk dogurmuş abimj geçen hesaplanmıştk😄😄 doktora gitmiş 10 aylık oldum ben doğmuyor bu diye hemen son adet tarihini istemisler sezaryen yapacağız demisler hareketi de yokmuş hiç abimin annem sancımı beklicem demiş sonra sancı iğnesi yapmışlar iki bacağından annem sancı iğnesi diyor ama var mı öyle bir şey bilmiyorum sonra sancıları başlamış
Acemianneee08 Benjaminannesi tabi. Bide 40 hafta sonrası bebek kaka yapabilir suyu azalabilir böyle bi riski hiç bir anne almaz . Birde 2800 düşük 44 haftaya göre 🤗 genelde 36-37 haftada o kiloda oluyor bebekler .
FSCMK Benjaminannesi 41 haftalıktı ablam doktor sonuna kadar bekledi ana sancı gelmeyince sezaryen aldılar 44 hiç duymadım