Benjaminannesi Kuzenim 44 haftalık doğum yaptım ne dert ediyorsun sen dedi ben neeey dedim 😂😂 olur mu hiç öyle şey duymadım hiç
Rumeysabas Benjaminannesi günümüzde mümkün mü bilmiyorum ama ben de 11 aylığım bazı problemlerden dolayı doğmamışım
Neclaaaaa Rumeysabas bu yorumu görmüşken yazmak istedim bende 11aylık doğdum ve buna kimse inanmıyor şaka gibi gerçekten ama kağıtlar falan var yani 😄😄 yalnız değilmişim
CansuDRY Bebekdelisi 42+0′da doğum yaptı arkadaşım. Son ana kadar bekledi. Gelmeyince sezaryen yapıldı.
Bebekdelisi -MinikveAnnesi- 😆😆 dur canım 10 kılo bebek 1 yas anca olur ama dedıfın dogru içerde dişlenebilir 🤣🤣🤣
Benjaminannesi -MinikveAnnesi- yani ne bileyim ben Şok oldum daha yeni konuştuk nişanım vs başladı dedim kız çok erken ben 44 haftalıkken doğurdum dedi sen de tut içinde dedi 😂
htcuzyrr11 Benjaminannesi valla maksimum 42 haftaya kadar diye biliyorum ve duyduğum kadarıyla ama bu tarihte bir ilk galiba 😳
Babymomhappy Benjaminannesi 42 den sonrası riskli diye mecburi sezeryan yada döndüyse suni sancı yapıyorlar su azalma yada bebeğin içerde kaka yapması gibi bir sürü durum oluyor kuzum kuzenin bence son adet tarihini yanlış biliyordur 😅
HurremSultan Benjaminannesi çocuk icerden çıkmak istemedi herlade senin çevren biraz tuhaf xgsjxgxjyxxb onu da anlamak lazım derdi büyük bebegin😅😅
[silindi] Benjaminannesi Dünyanın şimdiye kadar bilinen en uzun hamileliği tam 375 gün sürmüş. Bu 53,5 hafta ediyor. Yani 12,5 ay. Bu sürenin sonunda doğan çocuk ise gayet sağlıklı olmuş… Diyolaaaaa ben internetin yalancisiyim…
Emirsmomm Benjaminannesi askerliğini bekleseymiş erken doğurmuş 😂 kız 44 haftalık doğum mu olur 😂 en ideali 38-39 🥹
Benjaminannesi Emirsmomm evet olması gereken o ama işte şaşırdım valla 😂 yani aaaa öyle mi ne güzel çocuk nasıl dedim iyi dedi