RumeysaArtuc Benim de kanama alanlarım vardı canım 20.haftaya kadar devam etti bi ara kayboldu ve sonra tekrarladı şimdi 32.haftamdayım kanama alanım yok şuan bol bol istirahat et canım korkma ❤️
-Papatya- RumeysaArtuc rabbim kucağına almayı nasip etsin inş 🤲🏻 Valla elimden geldiğince yatmaya çalışıyorum. Yemek yapıyorum bulaşıkları makineye atıyorum. Falan bir şey sormak istiyorum duşu hangi aralıklarla almam gerekiyor ayakta mı almalıyım yoksa oturarak mı hiç bilmiyorum
-Papatya- Meryeeem10 rabbim yardımcın olsun inş 🤲🏻 Hamile olduğumu öğrendiğim zamandan beri ilişkiye girmiyoruz. Mümkün olduğunca yatmaya çalışıyorum
Edizimmm Meryeeem10 Meryeeem10 benimde birin gelisimini tamamlayamadı Dr dediki yakın zamanda covit oldunmu 1 ay olmuştu gecireli covit yakın zamanda olan 3 4 gebem bunu yaşadı demişti.keseler yerleşirken kanama alanı oluşmuş
RumeysaArtuc -Papatya- İnşallah canım benim sende 🤍 Duşu çok farketmiyor ama çok sıcak almamaya çalış bende bir bebek kaybettim çok korkuyordum ve hala korkuyorum kendini yormadan yap fırsat buldukça oturmaya bak progestan fitil olarak kullandım geçene kadar o çok etkili moralini de yüksek tut en önemlisi zaten o 😍
-Papatya- -BESTE- aminn inş çok teşekkür ederim 🤲🏻😘 dua ediyorum zikir çekiyorum. Rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmasın 🤲🏻
Newmom11 -Papatya- benim de 13. Haftada kanama geldi gittim kanama alanı var yatip dinlen dedi ve progestan başladı. Cok şükür 16. Haftada artik bir sorun kalmamisti kanama alanı kapanmıştı. Cok gecmis olsun
-Papatya- Edizimmm rabbim kucağına almayı nasip etsin inş 🤲🏻 İnsanın annes gibi yok valla. Hamile olduğumu öğrendiler görümcem hayırlı olsun bile demedi 😒
Deniz34_ -Papatya- geçmiş olsun bende o haftalarda ilk kontrolde kese gayet saglıklıydı sonrakı kontrolde 7 ci haftalarda lekelenmem oldu kese alanında kanama vardı dört hafta haftada bir igne ve progestan kullandım şuan 19 haftalıgım hala progestan kullanıyorum ilacı kullanınca kapanır inşaAllah stres yapmayın kendınıze bende cok stres yaptım kilo vermeye baslamıstım siz iyiyseniz bebegınızde iyi içinizi ferah tutun hep iyiyi dusunun zorlu zamanlar gecıp gitsin 🤲🏻
-Papatya- Deniz34_ çok teşekkür ederim canım çok sağol ♥️ Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. Yazılanları okudukça içim rahatladı 🤲🏻
-Papatya- eftelya_ser çok güzelll 😍 okurken içim rahatladı valla inş kucağına almayı nasip etsin Allah. Benimde öyle olur inş rabbim saklasın korusun 🤲🏻
eliz3 -Papatya- benim çok kanamam vardı 2. Gebeliğim doktor bana eve gidene kadar bile düşer dedi progestan verdi günde 4kere içmemi ve alttan fitil olarak atmamı söyledi. Sürekli yatmami sadece tuvalet ihtiyacı için kalkmami soyledi. Ve ben bunların hiç birini yapmadim(tabi sen dikkat et) evi kaldırdım temizliğe giriştim ilaçları hiç kullanmadım ve kanamam durdu şuan 5. Ayimdayim:) diyeceğim şu yiyecek ekmeği varsa her türlü doğar tabi sen yinede benim gibi yapma önlemini al. Rabbim ne derse o olur
-Papatya- eliz3 sen neden öyle yaptın ki 🤔 vardır bi bildiğin. Elimden geldiğince yatmaya çalışıyorum. İlk bebeğimizi kaybettik o yüzden şimdi daha çok korkuyoruz
Deletedmom52620 -Papatya- korkma canım eğer doktorun öyle dediyse bakacaktır sen bol bol dinlen inşallah yorma kendini
eliz3 -Papatya- canım Allah affetsin ben istemiyordum baslarda:( 2 yaşında kızım var çok aksi gebeliğim ve doğumum da zorlanmışım bidaha hamile kalmayı dusunmuyodum korkudan. Buda kazayla oldu.
melikenehir -Papatya- bende aynı durumu yaşıyorum ama bana ilaç vermedi Dr iş yapmamami bol su içmemi söyledi
-Papatya- melikenehir bana bide mide bulantısı içinde verdi ilaç kusma kendini kasma kusarken falan dedi.
Esmk -Papatya- benim arkadaşımın kanama alanı vardı canım progestan kullandı hap şimdi oğlu 3 yaşına girecek. Yat çok ayakta kalma,cinsel ilişkiye 12. haftaya kadar ara ver, çok kan sulandıran gıdalardan uzak dur Allah’ın izniyle atlatırsın
Melek2121 -Papatya- bu durumu bende yaşadım üzülme bebeğini ve güzel şeyleri düşün bendede içten kanamaydı dr kontrolünde vakti vaktinde oldum ve çok şükür 15 haftadayız. Ağır kaldırma çok gezme vs zamanla geçer bu risklerimiz inşallah 🙏🌸
-Papatya- Melek2121 inş geçer cnm teşekkür ederim rabbim cümlemize nasip etsin kucağımıza almayı. 🤲🏻♥️
-Papatya- eliz3 valla ne yazacağımı bilemedim. 🙄 rızkıyla gelirmiş bebekler belki de ilerde çok hayırlı evlatlar olacaklar 🤲🏻🥰