Catysfink Hanımlar merhaba kuaförümle tüm vücut 10 seans seansı 500 tl den 5000 tl ye buz lazer için anlaştım.Ancak araştırdığıma göre bu bir IPL cihazı olabilirmiş?Yani modern ağda.Tekrardan cıkıyor.Paramı çöpe atmak istemiyorum.Cihazın fotoğraflarını yüklüyorum.Bilgi sahibi olanlar bakabilir mi? https://imgyukle.com/i/VhhpvQ https://imgyukle.com/i/VhhD6t
Dark Catysfink bunlar pek etkili değil cihaz hakkında bilgim yok ama zaten etkili cihazları sağlık bakanlığına bağlı yerler kullanabiliyor uzman kişiler tarafından
Vera09 Catysfink cihaz olarak bilmiyorum tek bildiğim heryerde yaptırmayın okadar farkediyor ki paranız çöpe gider iyice araştırın. Ucuz olanlar çöp
selmabttl3 Catysfink valla bacım cihazdan anlamam ama ben yaptırdım 10 seans tekrardan çıktı ama yapan kişi çok profesyonel olmalı atışları güzel yapmalı benim gittiğim yer öyle değildi valla bir sürü de paraya anlaşmışsın iyi düşün araştır öule başla
[silindi] Catysfink buz için soprano ice tan şaşmayın sitelerinde hangi merkezlerde uygulandığı yazıyor ve mutlaka dermatologlu merkezlere gidin kuaförde lazer ne alaka? Bi de eğer teniniz açık tüyleriniz koyuysa alexandrite yaptırın
Catysfink Dark Anladım yani bir estetisyen veya doktor güzellik merkezi acmadıkca hastane tıp merkezleri dısındakiler gercek lazer değildir diyorsunuz?
Dark Catysfink aynen öyle. Ben hastaneye gidiyordum uzmanlık gerektiren cihazlar bunlar diyordular ve belgeleri vardı. Onun dışındakiler bir nevi uyutuyor bir süre tüyleri. En iyisi Aleksander cihaz onu bulursanız güvenilir bir yere gidin
Catysfink Vera09 Teşekkür ederim.Yaşadığım yerde sağlık bakanlığına bağlı tek bir yer var gerçek lazerlerle çalışan.O doktorda erkek,ben genital vs yaptırmak istiyorum ona da yaptıramam maalesef.
inciglms Ben lazer bölümünde çalışıyorum özel bir hastanenin bu etkili bir cihaz değil canım aklında olsu alexander ndyag lazer var ona gidebilirsin
Catysfink [silindi] O zaman makineyle devam ben.Çünkü dediğiniz gibi alex yapın tek bir doktor var o da erkek🥹
[silindi] Catysfink kız dermatolog ne uğraşsın hem sadece erkeklere mi lazer yapsın 😂😂 kıyın paraya gidin valla alex en güzeli ama gebelikte ne yaptırmış olursanız kılların tekrar çıkmasını göze alın
12_ze Catysfink canım bende kuaför de yaptırdım mahvetti beni hiç gitme en iyisi candela Lazer kesin sonuç ona git
Princessmom Catysfink buz lazer için Soprana Ice kullanan yer olması lazım orjinal buz lazer odur. Diğerleri çakma