Merhaba, 11 gün önce sezaryen oldum ve epidural yaptılar bana da. Ağrı dayanılmayacak gibi değil korkma hiç. Sürekli gelip ağrı kesici yapıyorlar zaten. Uyuşukluğum geçtiği zamanda kolayca yürüyebildim. İlk ayağa kalkarken biraz canım yandı sonrası çok kolaydı. Bana bol bol nescafe içirdiler hiç baş ağrım olmadı. Bol bol su iç ama. Sezaryenden sonraki 5.gün ayağa kalktım diyebilirim. Yani çok rahat hale gelmiştim. Lensle bence girebilirsin gözlüğü kabul etmezler ama lense karışacaklarını sanmıyorum. Bende rimel ve ruj sürerek girmiştim. Korkma o kadar dağılmıyor. Ameliyat esnasında biraz bulantım oldu onu söylediğimde de hemen damardan ilaç yaptılar o ilaç bulantımı kesti. Ne kadar rahat olursan, ne kadar pozitif girersen o kadar güzel oluyor herşey. Ben çok panik bir insanım. Ve panik atak hastasıydım. Ha bu arada ilk doğumum benim öyle tecrübeli biri de değildim. Sakın ama sakın korkma. O ameliyatın sonunda bebeğine kavuşacaksın. Kendini öyle avutabilirsin. Çok faydalı oluyor.
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına kavuştursun. Şimdiden çok geçmiş olsun diliyorum..