dentin Ters yani baş yukarda olan bebeği döndürebilmek için yapılabilecek olanlar nelerdir? 31.haftadayım bu arada
Nsrn1 dentin YouTube da sanırım eğitim videoları var. Ebe Tülin Bulur makat geliş bebeği döndürme falan yazarak bulabilirsiniz.
Mrvnr123- dentin Senin yapabileceğin hicbirsey yok bnmkide makat geliş ters yani bizde 32. Haftadayiz 🤲🧿 36 ya kadar doner dedi dr. Ddonmezsede sezeryan sağlıkla doğusunlarda normal yada sezeryan fark etmez 🤲🧿🤰
Laylaycizi_96 dentin benim bebis 32 de kendiliğinden döndü yürüyüs yap bakalım ben cok yürüyordum kızımı okula götürüp getiriyordum o sıralar döndü kendiliğinden
Babymomhappy dentin 38+1 haftadayız ve makat gelişiz dönmeyince dönmüyor kuzum benim doktorum o hareketleri önermedi dönceği varsa doğum sırasında bile döner ama o hareketleri kesinlikle önermiyorum dedi
[silindi] dentin ben 34 teyim normal dogurmiycam 3 haftadır başı aşağıda kızımın hoca daha da dönmez dedi 🤣 biraz şans galiba normal dogurcaklarin başı yukarda sezeryan olacakların başı aşağıda 🤣
Mseymam dentin bugün bu konuyla ilgili bende post açtım 2.gebeliğim 35 haftalık hamileyim 1 hafta 10 gün dha bekleyelim yoksa gün verelim dedi drm.. Gittiğim hastanede devlet hastanesi makat gelişli olunca maalesef hiç bişey önerilmiyor tehlike oluşturabilir.. Sakın denemeyin derim.
Nilufar_1996 Dönmüyor kız ne yapayım ne edeyim diye kendini yorma yat dinlen. Sezeryan korkulacak birşey değil. Bu haftadan sonra dönmez bazı ebeler doğumda döndürüyor ama bence gerek yok hiç öyle yada böyle çıkacak içerden.
gkbyza Bir doktor videosunda görmüştüm karnın alt kısmına sıcak uygulama üst kısmına da soğuk uygulama yapıyordu. Bebek başını sığuktan sıcağa çeviriyormuş