VergiliBirsenTolga Kızlar bugün ağdaya başlıcam inşallah Zor olucak biraz jiletten sonra ama artık göremiyorum yapamıyorum yapamadığımda da duruyor kaşındırıyor hangi ağdayı alsam ve bebe pudrası acıyı emiyor mu ?
Prensimingeliyo VergiliBirsenTolga merhaba valla ben bimden epi sir ağda bandı alıyorum memnunum Ağda çok güzel birşey ayrıca cnm kararma yapmıyor hatta sürekli alırsan 3 4 ay içinde fark edersin tüyler azalıyor ve inceliyo
Prensimingeliyo VergiliBirsenTolga ilk defa alıyorsan ilk aldığın yere buz gezdir uyuştu orayı daha kolay oluyo
SemaKumtepe VergiliBirsenTolga bence kuaföre git benımde kendım yapıyodum ama 24. haftamın ıcındeyım artık yapamıyorum o yuzden kuaföre gidiyorum kendin yapıncada zor oluyo son zamanlara doğru.
VergiliBirsenTolga Prensimingeliyo buzu koyduktan sonra ıslaklık olan yeri siliyim mi öyle mi yapıştırıyım
Prensimingeliyo VergiliBirsenTolga en iyi markayıda alsan acıtıyor biraz ama bu bantlı ağdalar daha pratik ve temiz oluyo İlk aldığın zor olur ama sonra alışıyor insan
3cocukannesi19 VergiliBirsenTolga kendin nasıl yapacaksın kuaföre git canım ben her ay gidiyorum çok rahat oluyo