Mehvesyldz61 Otururken Bi anda baktım tişörtüm ıslanmış terleme olsa bu kadar ıslanmazdı iç çamaşırı vardı sadece üstümde bide uzun Bi tişört iç çamaşırım zaten ıslanmış ama tişört te ıslak tı su gelmiş olsa hissedilirmiydi yasa hissetmeyen varmıydı
starmom Mehvesyldz61 benimde ilk gebeliğim su gelince hissetmez ya da anlamazsam diye korkuyorum su geldikten ne kadar süre sonra hastaneye gitmeliyiz acaba bende onu sorayım
Unlukacar Mehvesyldz61 hissetmeme gibi şansınız yok canım şeffaf ve kokusuz olur idrarını tutarsın ama su gelince tutamazsın kesintisiz akar bacaklarınızdan ve böyle durumda duş alıp hemen hastaneye gidin
Buseyllzr Mehvesyldz61 benim suyum gelmemişti hastanede patlatmışlardi ılık geldi böyle yarım çay bardağı kadar tutamiyosun onu gelince zaten idrar gibi olmuyor
bahar_ayax Mehvesyldz61 merhaba cnm 5 gun once dogum yaptım gece 12 desuyum geldi uzandım alt karnıma hafif bi agrı girdi sonra hemen sıcak su gibi aktı ıslandıgımı hissettim geldigini de ayaga kalktığım gibi durmadı gece 12 de hastaneye gittik sabah 10 sezeryan oldum sancılarım da var dı sancı cektim sabaha kadar doktorum alttan muayene etti açıklık olmayınca sezeryana karar verdik suni almak istemedim ama keşke suni alsaydım pişman oldum okadar agrıdan sonra rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin bir avazda kurtarsın sizi
Kbranrkya Unlukacar benim öyle olmadı resmen altıma kaçırmış gibi hissettim birden boşalma olmadı araliklarla altıma işemiş gibi oldum
Unlukacar Kbranrkya sizin ki sızıntı şeklinde olmuş ama idrarla ayrıştıralacak şekildedir canım benim suyum gelince inşallah altıma işiyorumdur dedim inanmak istemedim 🙈🙈🙈35+4 de doğdu oğlum
Mehvesyldz61 Unlukacar haha benimde 38+3 ama nasıl geldiğini farketmedim inşallah bende şimdi doğurmam
Unlukacar Mehvesyldz61 aman inşallah vakitli zamanlı gelsin canım bende 28 haftalık oldum ilki erken olduğu için bununda erken gelme durumu var inşallah 35 i atlatırız da vaktinde gelsin 🥰🥰🥰
Mayisannesi34 Onu hissetmeme şansınız yok tutamıyorsunuz çünkü 😂 ama sızıntı şeklinde olursa belki anlamayabilirsiniz bunun için eczanede kağıtlar var
Mehvesyldz61 Mayisannesi34 doktora gittim dün gece 1 de alttan muayene etti ne açılma var ne de suyun geldi dedi muhtemelen altına idrar yapmışsındır dedi nstde sancı çıktı serum verdiler sonra tekrar nst baktılar ama geçmedi. Ama anlamadığım o kadar sıkışık değildim ve idrar kokar tişört kokmuyodu
2koftemom Mehvesyldz61 evet ben ilk hamilelikte su falan görmedim dogumdada görmedım farketmedimm. Şuanda kilodum ıslak oluuor ama ben terleme sık tuavalete ckma ona baglıyorum su gelmesi başka bi olay bnce