Sibelagkmk Arkadaşlar detaylı ultrason yaptırmam lazım özel hastanelerde çok pahalı devlet hastanesinde de perinatoloji bölümünden randevu alınıyormuş ama alamiyorum alabilen var mı nasıl yapıyorsunuz acil bilgi verebilir misiniz??
-MinikveAnnesi- Sibelagkmk önce kadın dogumdan randevu alıyorsunuz muayene olduktan sonra perinatoloji randevuları açılıyor Ama randevu bulmak imkansız gibi birsey ben bulamadım insallah bulursunuz Ben universite hastanesinde yaptırdım ordan bile 2 ay önceden aldım randevuyu
benimmdunyamm Sibelagkmk eğer riskli gebelik değilseniz direk perinatolojiye alamıyorsunuz ilk kadın doğuma alıyorsunuz kadın doğuma detaylı yaptıracağınızi söylüyorsunuz onlar da gün icinde size bir saat veriyor gidiyorsunuz detaylı yaptiriyrosunuz
Emedko Sibelagkmk ilk önce ordaki kadın doğuma gitmen gerekiyor . Sonra doktora söylüyorsun . Doktor yönlendiriyor .
Dygsnkgl Kadın doğumun istek yapması lazım yoksa direk randevu malesef alınamıyo sırf bu yüzden özele gidicem bide adı üstünde detaylı ve biraz süre gerekiyo devlet hastanesinde onun olucağını pek sanmıyorum
DefneErva Sibelagkmk Önce kadın doğum doktoru sizin için talep açıyor ama arayıp randevu almak neredeyse imkansız… Hatta ben alamadım ve detaylı ultrason maalesef yaptıramadım