bebegimveben35 Merhaba kızlar Sabah şeker yüklemesi için gideceğim . Midem de normal de çok hassasdır.kendi kendime şimdiden evham yapmaya başladım. İçeçek çok mide bulandırıyor mu acaba
ikkrk91 bebegimveben35 75gr lik olan icecekten ictim. Elma aromali bir icecekti gazozla ayniydi tadi. Bende ictikten sonra uyku hali sersemlik yapmıştı ama mide bulantısı gibi seyler yasamadim
Tomrishatun bebegimveben35 abartılacak gibi değil ben herseyi şekersiz içerken onu icebildiysem sizde icersiniz
Emedko bebegimveben35 Ben şekerli şeylerden nefret ettiğim için içerken zorla içtim şekerli olduğu için. Baş ağrısı yaptı sadece bende .
Ezgi2727 bebegimveben35 bende bugün yaptırdım. Biraz mide bulantısı yapıyor ama herkeste yapacak diye bir şey yok. İçilmeyecek kadar da çok değil zaten. Kan verme sırasında biraz baş dönmesi vs yaşayabilirsiniz yanınızda biri mutlaka olsun. 2 kere kan veriliyor Cünkü. Benim bugün biraz dengem bozuldu açıkçası 🫣
bebegimveben35 Ezgi2727 inşallah bi sıkıntı yaşamam bende büyük ihtimalle yalnız olacağım Allah yüzüme baksın 🙏🏻🤦🏼♀️
Emedko Ezgi2727 evet ya aç karnına biraz zorladı ama geçti sonradan . Senin de geçer inşallah hemencik.
Ezgi2727 bebegimveben35 yaptırdığınız yerde kalın mutlaka her ihtimale karşı :) umarım hayırlı haberler alırsınız
Aslihanfs İlk bebeğimde yaptırmadım doktorum onun yerine açlık ve tokluk şekeri testi istedi bu geveğilimde de aynı şekilde ilerleyeceğim