OffOff Gulusuguzell of tam 1 aydır kadın doğum -perinatolojı- tıbbi genetik i aynı güne getirmeye çalışıyordum oda greve mi denk geldi yani 🤔
nevamm1 Gulusuguzell ablamın ve arkadaşın ayın 4unde olan randevuları iptal olmuş sanırım görevden dolayı.
mertveannesi2211 Gulusuguzell ama siz yine randevudan bir gün önce hastaneyi arayıp bilgi alın bence randevunuz iptal olmadıysa
Minigin_annesi0 Valla 5-6 Mayıs’ta da var diyolardı benşm son haftamdı grev olsada gidicem mecbur bakacaklar diye gittim grev falan yoktu ortada. Durumunuz acile ve haftanız 30 üzeriyse bakıyolar
Gulusuguzell nevamm1 ah ah bebeğimin kilosunu filan bilmyom ya aman ya sansim yok 30 sana aliyom boyle gecende. Grevde vardi geri gelmistim
mertveannesi2211 Sumiire onlarda grevde olucakmis benimde aşım vardı o güne denk gelmesin diye bugün çağırıp yaptı
mertveannesi2211 Gulusuguzell öyle yap canım belli olmuyor çünkü geçen sefer varken bazı bölümlerde olan arkadaşı almadılar kadın doğumda olan arkadasim gitti aldılar randevulu diye
Sumiire mertveannesi2211 benim 2. Ay aşısı sadece perşembe günleri 9 la 10 arası yapıyolarmış napcam ben ya haftaya olsa geç mi olur acaba bugun 2 aylık oldu
mertveannesi2211 Sumiire hiçbir bilgim yok bu konuda ebenin numarasi vardır mutlaka onu ara öğren canım