Eecemayran6 Arkadaşlar merhaba👋 Ben Şubat ayında kürtaj oldum 4ay oldu Korunmuyoruz ve henüz bi gebelik yok.Aranızda kürtaj olan varsa ne kadar süre sonra gebe kaldınız?
Mervetepe Eecemayran6 6 ay sonra oğluma hamile kalmıstım ben canım Allah sağlıkla nasip etsin en kısa zamanda inş
sljunakk Eecemayran6 ben bi sekiz ay sonra falan gebe aldım ama o süreçte korundum, rahmin temizlendiği için kürtaj sonrası gebe kalmak kolay oluyor doktor 2 ay dinlenmeni istiyor. ama tabi kendini psikolojik olarak hazırlamak da önemli bence
freuze Eecemayran6 1 nisanda kürtaj oldum. Dün hamile olduğumu öğrendim. 2 adet sonrası gebe kaldım. Bu ay 2 günde bir ilişki oldu. Hamilelik Olumlamaları yaptım düşükten sonra sürekli. Çok şükür kısa sürdü bu sefer. Bu 4.gebeliğim ve son 3 gebeliğimde olumlamaları yapışımın 2.ayında gebe kaldım. Size de tavsiye ederim. Profilimde olumlamalar var. Uygulayabilirsiniz. İnşallah en kısa sürede gebe kalırsınız 🧡
funnymummy Eecemayran6 5 ay sonra Ovulasyon kullanarak hemen gebe kalmıştım stres yapma canım folik asitte kullan bu süreçte
2kizanasi 15 haftalık bebeğimi Kaybettim üstüne kürtaj oldum 6 Ay sonrada tekrar hamile kaldım, 6 Ay korunmuştuk korunmadigim gün gebe kaldım
Htccprz freuze Merhaba sağlıkla kavuşun inşallah evladıniza🌸 ben de 4 nisanda kurtaj oldum 3.adet dönemimdeyim şuanda 2 aydır korunmuyirim.diger iki hamileliğim korunmayı biraktigim ay olmuştu,olumlamalar demişsiniz nasıl acaba 😊
Damla3001 18gğn once 18haftalık tüp bebegimi kaybettim inşaallah bende tez zmaanda normal sekılde hamşle kalırım
freuze Htccprz Aynı zamanlarda kürtaj olmuşuz. Hamilelikle ilgili pozitif cümleler bunlar. Hergün inanarak okumalısınız :) Benim 4.gebeliğim bu. Olumlamaları yapışımın 2.ayında hamile kaldım 3.kez :) Mutlaka deneyin. Herkese tavsiye ediyorum 🧡 Profilime girerseniz olumlamalar var.🍀
Eecemayran6 Hepinize görüşlerini bildirdiğiniz için teşekkür ederim 🙏 stres yapıyorum ondan öyle oluyor galiba.ayrıca düzensizliğim de oluyor sizde de oldu mu ?
TeoMom Damla3001 Başın sağ olsun 🥲 Ben de geçen sene 21 haftalık bebeğimi kaybettim Allah sabır versin canım
Ozgeseker Ben de 5 ay sonra tekrar hamile kaldim şuan 19 haftaligim çok şükür 🤲 hiç korunmadim düşükten sonra