busra14044 5 haftalık hamileyim normal zamanda zaten kabız olan biriyim hamilelikle birlikte 10 kat arttı sanki zorlamakta istemiyorum. Onerebileceginiz neler var hanımlar yaşayan var mı ?
busra14044 Talihimyokbahtimkara ne sıklıkla yiyordun canım bende iki üç günde bir aklıma geldikçe 2-3 tane yiyorum ama hergun mu yemeliyim
Melisa0002 Sonuna kadar öyle gidiyor, doktoruna söyle ilaç yazsın. Bende öyle başladı, öyle de bitiyor hamilelik. Şimdi ilaç kullanıyorum 🤦♀️
busra14044 Ay deme 🙄 çok kötü ya zorlayınca kasigim belim ağrıyor hemen zorlamadan da asla yapamıyorum 🙄
Bebegimizolsun nazozcn aşkım valla ben bebeklikten beri kabızlık yaşıyorum kullanmadığım etmediğim şey kalmadı benimki çok ileriydi kayısı falan fayda etmezdi lavman bile fayda etmezdi Sor 1aydır çözümü buldum 4-5lt su içiyorum maşallah nazar değmesin 1 aydır normal tuvalete gidiyorum hiç kabız olmadım bugün hamile olduğumu öğrendim inşallah kabız olmam ben çözümü su içerek buldum bi dene istersen az su içmek kabızlık yapıyor
busra14044 Bebegimizolsun Allah kavuştursun 😍 4-5 litre icebiliyorsan maşallah sana bugünlerde 1 litreyi zor içiyorum mide bulantısı yapıyor 😁 Ama denemeye çalışırım teşekkür ederim 🥰
busra14044 Melisa0002 bende şuan öyleyim tutunma aşamasında tutunamadan gider diye korkuyorum zorlayınca kasığım belim ağrıyor 😁