Habus elifffff1601 eğer ikizlerde 2 ise 4 üz lerde de 4 tane mi bağlanır 😨 çok mantıklı soru şu an ben de merak ettim dnndndm
twinboymama elifffff1601 ahahah sırayla koyuluyor diye biliyorum. önce bi bebeğin nstsi çekiliyor sonra diğerin. tek bebek 20 dk sürüyorsa ikizlerde 40 dk yani. 2 hafta sonra ben de giricem nasipse 🥲
TazeAnne06 elifffff1601 hayır önce birini sonra diğerini ölçüyorlar 😇 normalde bir nst 20-30 dk sürüyor ama benimki 2 katı sürüyor. Mesela önce soldakini ya da sağdakini ölçüp diğerine geçiyorlar ortalama olarak 45-50 dk sonra çıkıyorum ben nst den😊😊
elifffff1601 Habus gittiğim özel hastanede 2 tame tek vardi 4 tane nerden getirsnler kizzz 😆 bebeleri siraya koyarlar artk ikişer ikişer 😆😆😆
twinboymama elifffff1601 neden kii. bi bebek bitince pozisyon değişilir falan. arkada bekleyen başka cocuk yoksa ohh uzanmış oluruz 😂
Ecemguzel İki haftadır nts ye giriyorum birinde ayrı ayrı ölçtüler diğerinde aynı anda ölçtüler .Aynı anda olması mantıklı 40 dk değilde 20 dk yatıyorsun .Sağ bebek ve sol bebek için ayrı ayrı makine ve alet takıldı.
Oylumbaska Ecemguzel girmek zorunlu mu nts bu arada ne oluyor tam olarak ben 26 da ikizlere hamileyim kaçıncı haftada girmem gerek
Kaderdlgn elifffff1601 önce birini sonra diğerini çekiyorlar bizim burda her bebek için 10 dakika yapıyorlar ben 20 dakika bekliyorum toplam yani ki o 20 dakikada tansiyonum sürekli yerlerde oluyor o yüzden alıştım artık kendimi rahat bi pozisyona sokunca başlatıyorum 😂
nese_gocuk elifffff1601 eğer iki tane boş nts varsa iki tane bağlıyorlar ikizlerin kalp atışlarını bulmak sıkıntı benimkiler de her defasında zorlanıyorlar yaramaz bebeler 😂😂
D-enizz elifffff1601 ben bugün nst bağlandım oturarak yapti hep 2 tane balaniyor çok güzel bir duygu 2 kalp atışı duymak🥰