Nilsusakli Haftadayım 1cm açılmam var ve kasılmalarım hastaneye yatışım oldu ciğer geliştirici oldum sizinde başınıza geldi mi veya daha durur mu
gulsah_12 Nilsusakli bende 31. Haftadayım ve kontrole bayadır gitmedim nasıl anladınız çookmu rahatsız oldunuz acaba
tazebiranne_hg04 Nilsusakli kasılmalarını nasıl farkettiniz 30+5 im ve bebek sürekli sağa sola toplanıp sertleşiyor kasılma gibi hissediyorum böyle karnımın o kısmı çıkkın oluyor korkuyorum bir yandan sizin de mi böyleydi çok geçmiş olsun 😢
Nilsusakli gulsah_12 zaten çok belli bebek içerde bir yere toplanıyor top gibi okuyor sanki ve aralıklarla geçmeyen sancım vardı
Ceylankuru Dikkat edin bol bol sol tarafiniza doğru uzanın ben 28. Haftada ciğer gelistirici Vuruldum suan33 hafta 4 günlüğüz Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah
Ball1903 tazebiranne_hg04 en 22.haftadan beri o sekildeyim dün nstye de bağlandım bsy cikmadi bazen saatte 3 kez bile oluyor ben de
Nilsusakli tazebiranne_hg04 teşekkür ederim ilk önecelikle benimde öyle başladı sonra şiddetli bir şekilde ağrımaya başladı belli aralıklarla bel ağrısıyla geldi zaten
gulsah_12 Nilsusakli benimde bazen toplanıyo sanki karnım çok sert oluyo arada bi ağrı giriyo ama hemen geçiyo şükür içime bi kurt düştü şimdi ya 🙈inşallah hepimizde vaktinde sağ sağlim kucaklarımıza alırız size de çok geçmiş olsun
Nilsusakli gulsah_12 hiç stres yapma stres daha kötü gerçekten yorma kendini hiç dinlen bol bol 🙏🏻 Kasılmaların olursa takip et ne kadar sıklıkla kaç dakika oluyor. Amiiin rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🌺🌺