bebeklendik Beta hcg değeriniz ilk öğrendiğinizde kaçtı? Ne kadar sürede arttı? Biraz süreci anlatır mısınız?
aylinpalaa bebeklendik bi kere kan verdim 1429du betam zaten doktora gittiğimizde 6 haftalıktı keseyi görmüştük ondan bi daha kan vermeme gerek kalmamıştı
Minik_prenses bebeklendik 6 ile öğrenmiştim 3 günde bir kan verdim yükselişini takip ettik çok şükür bir sorun olmadı🥰
Cgrunul bebeklendik adetime 1 gün kala 35.54 çıkmıştı 3 gün sonra 183 oldu canım 4 haftalıktı. 5+0 dada keseyi gördük
Minik_prenses bebeklendik 6-35-85-195 şeklinde gitmişti 5+5 haftalıktı geç döllenme vs dediler ama bebek daha yeni oluşmaya başlamıştı 8.haftada da kalp atışını duydum 🥰
Annesininportakali53 bebeklendik adetime 4 gün kala 1979 degerle ogrendim 2500 ve üzeri olunca kese gorunecegi için tekrar kan vermeye gereği duymadım zaten çok yorucu süreç oluyor gerek yok. Tam adet günü gittim keseyi gördük kuzum🥰 ama benim iki kattan fazla arttı hep değerlerim
NigarH Bende ilk verdiyimde 86,6 iki gun sonra 186 4 gun sonra 1000 oldu. Sonra keseyi gorduk doktor artik kan vermeye gerek yok dedi.
deryarslan00 bebeklendik adetin 4. Gün gecikmesinde 186 ile öğrendim iki gün sonra 501 oldu. 2 hafta snra da hem kese hem kalp atışı gördm
Mtzkuzum bebeklendik 2700küsurlerde öğrendim 3 gün geçmişti 1 hafta gittim sanırım hastaneye keseyi gördüm bir daha da kan vermedim.2 hafta sonrada bebeği gördük zaten çok şükür 🙌🏻
Ligarbawood 13 aylık evliyken artık bebeğim olmuyor tedavi göreyim diyerek rahim filmi için gün almaya gittim ve 288 gibi bir değerle hamile olduğumu öğrendim 😂
Eldgrn bebeklendik 5.67 ile öğrendim iki günde bir takibini yaptım Allah’a bin şükür güzel yükseldi en son bir hafta önce verdim 580′de bugün de verdim sonucu bekliyorum cuma günü de doktor randevum var
Cgrunul Rabiakltk5 betaya göre hafta belirlemek çok doğru değil aslında. Son adet tarihiniz önemli olan. Betanında 2 günde bir 2 katına yükselmesi sağlıklı gebeliğe işaret