Brcnbysl 29ayse29-34 oğlum olucak ama canım çektiği için yemiyorum sevdiğim için yiyorum ben :) 36+1 iz 🥰
Nuriay Brcnbysl evet bende cox seviyorum biraksalar yarisini bi kerede yerim yani kavuda seviyorum ama karpuz baska
Nuriay A_syma Annesininportakali53 tesekkur ederim kizlar. Bura yazar yazmaz google de yazdim baktim tabi ama. Canli insanlar varken buraya sormak daha mantikli gelmis. Evet yiyorum. Cok ta seviyorum. Gercekten.
Krizantemm Nuriay Koca karpuzu tek başıma bikaç günde bitirdim. Şekerin yoksa zararlı olacağını düşünmüyorum. İlaçlı olmayan ne var ki bu zamanda 🤷♀️ En masumu yine sebze ve meyveler
Nuriay Umran__37 tesekkurler canim.yok karpuz zarar demedi. Aslinda baslikta yazaydim keske bi arkadasim karpuz zehirlenmesinden bebegini kayb etmisti.tabiki bu yuzden bi aklima takilmisti annemde dikkat et diyince. Biraz aklima takildi.o yuzden sormustum.
Yagmurak5 Nuriay çok yedim son ayimda bir zararı olmadı ilaçlı v.s yediğimiz herşey ilaçlı belki bilmiyoruz ki hangi birinden korunalim. Bol lifli sulu magnezyum da var faydalı hatta