Kayra_ali Erken doğum yapıyorum benim için ve bebeğimin dua edermisiniz suyum geliyor şuanda bende sizin dua edicem bol bol lütfen dualarınıza bizi eksik etmeyin 😢🤲
Seyma_nur1 Kayra_ali Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah yardımcın olsun canım🤲
Seymaa95 Kayra_ali Rabbim yardımcın olsun canım bebeğine de sana da sağlık sıhhat versin sağlıcakla al kucağına inşallah biraz yıpratır bu süreç seni ama sonunda yavrunla kavuş inşallah
Kedilivebebelilili Kayra_ali rabbim evladinizla birlikte sağlıklı hayırlı bereketli huzurlu güzel günler göstersin , rabbim kolaylıklar versin , bende riskli gebelik geçiriyorum bende duanızı alırım , hayırlı haberlerinizi bekliyoruz🍀
Asilbeyveannesi Allah yardimxcin olsun canım benim sağ salim al minigini kucağına bende 28+6 haftalık hamileyim benimde erken doğum riskim var bilgilendir bizi Allahım yar yardimcin olsun
Kayra_ali Asilbeyveannesi amin canım sağol şuan yatıyorum hastanede doğuma alicaklar ama ne zaman bilmiyorum bebeğimi başka hastaneye kuveze gonderceklerini biliyorum sadece
Kayra_ali Seymaa95 amin canım sağol teşekkür ederim o sağ salim benim yanıma gelsin ben başka bişey istemiyorum
Aysegulsayhar Kayra_ali geçmiş olsun Allah sağlıkla kavuştursun inşallah benimde erken doğum riskinin olduğu söylendi kanama oldu bitti ama tekrar kanama veya suyum gelirse gel dediler gönderdiler 😔
Kayra_ali Aysegulsayhar amin canım sağol rabbim yardimcinolsun inşallah bebeğin gününde ve sağlıklı bı şekilde dünya ya gelir 🤲🙏
sedakeskin Kayra_ali Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yardımcınız olsun 🙏 hangi hastanede yatıyorsunuz
Pinarcicek07 Kayra_ali Allahım bebeğine şifa versin canım hiç korkma biraz küvezde kalır sonra kavuşursun mis kokulu bebeğine. Dualarımız seninle
Kayra_ali Hepinizden Allah razı olsun Rabbim sizide bebeklerinize sağ salim kavuştursun gününde inşallah sağlıklı bı şekilde hepinize dua edicem allah bı avazda hepiniz kurtarsın kim ne sıkıntısı derdi varsa gidersin inşallah 🙏🤲
Fatma0090 Kayra_ali Rabbim sağ sğlim kavuştursun inşallah kuzum güclü Bi bebiş olur inşallah 🤲🏻 bana da dua da yer ver olurmu 23haftalık ikiz kaybım var suan 20+4günlük hamileyim suyumuz azalmış 😞 Rabbim hepimizi sağ sğlim kavustursun vaktinde inşallah
Havagl-03 Fatma0090 tabiki canim insallah sende sag saglim kucaginab bebeğini almayı nasip eder insallah
Sevinc72 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize nasip etsin inşallah rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah