Elisamommmmm Benimkiler de aynı renk ben sicak su kaynatıp içine 1 bulaşık tableti atip eritiyorum biraz da yumuşatıcı koyuyorum kullanmadığım tencere kapağına bir bez bağlayıp siliyorum pis gibi oluyor yeliz007
Ayliz_123 yeliz007 halı yıkama dan koltuk yıkama deterjanı isteyebilirsiniz geçen biz yıkattık L koltuğu misafir odası koltuğunda leke vardı verdi o deterjan dan geçmeyecek leke geçti eğer pek bir şey yok sa beyaz sabun yada matik le temizleyebilirsin
Cano26 yeliz007 benm koltuklarımda aynı renk 2 gün şnce sildim sıcak suyun içine bulaşık deterjanı beyaz sirke ve karbonat atın muhteşem temiz yapıyor leke flan hiç bişey kalmıyor
mylittlebabym Benimkide açık gri babyface kumaş. Sıcak suda bulaşık tabletini ve biraz parlatıcısından damlatıp erittim. Ilık su yapıp sildim. Sonra da sade suyla bezle duruladim iki kez. Yorucu oluyor ama kapkara su çıkıyor. Koltukta parlıyor resmen.
mylittlebabym yeliz007 ama bulaşık tabletini iyice erit minik minik renkli noktalar kalırsa liften koltuğa kalem izi gibi bulaşıyor. İyice eridiğinden emin ol.🙈
annesinin_beybisi yeliz007 şoktan fakir markasının halı şampuanini almıştım halılar için. ben onunla sildim gayet de temizledi ve güzel kokuyo baya
Durubebegim yeliz007 bana bir abla geliyor sıcak suya bulaşık tableti atıp siliyor baya baya temiz oluyor yanii
yeliz007 Talihimyokbahtimkara hhahahah keşke doğursam kız 2 gündür harıl harıl temizlik yapıyorum sırf doğurmak için 😀😀 Ama benim oğlanda tık yok
Elif0211 yeliz007 morning fresh diye bi ilaç var log ve leke çıkartıcısını alıyorum onları kullanıyorum Kokusuda güzel ayrıca halıda koltukta perde de hepsinde kullanılabiliyo
EmelBG_ yeliz007 Kumasıyla alakalı durum kumaşı silinebilir leke tutmuyorsa miss gibi silinir .Ay ben keten gri renk acık ömrüm çürüdü koktuk yıkamayla yıkıyorduk görümcemin eli halı yıkamacı .Bozuldu oda oldu 1 sene çöp oldu koltuklar istediğin kadar sil iz kalıyor leke üstüne leke kumaş degistittircektim olmuş oyle 4-5 bin aman dedim koltuk yıkama alırım o paraya karcher aldım ev tipi 4 bin indirimliyken miss gibi oldu 🌸😂😂.
Talihimyokbahtimkara yeliz007 Kanka benim evi temizlersen kesin doğurursun bir haftadır ellemiyorum 🤣
Durubebegim yeliz007 valla artık 3 çocukla yetiştiremiyorum canım yaa eskiden temizlikle kafayı yemiştim şimdi haftada 1 dip köşe değer günlerde toparlama derleme düzeltme anca☹️😁