Hayalimm Normalde çok hareket eden bi bebekti şu iki gündür azaldı baya sizinde öyle oldumu kızlar 😏😏
caglademir Hayalimm Bu durum kanayan yaramiz kuzum, stabillesmedi daha hareketleri ben de korkuyorum ara ara. Bazi gunler daha az hissetmek normal sanirim, cogumuza olduguna gore
Benay Hayalimm doktor 28 haftaya kadar hareketsiz olmasından korkma eğer 2 gün herşeyi yaptığın halde hareket etmiyorsa kork demişti çoğu zaman uyuyorlarmış 1 gün hareket eder bir gün etmez korkma sakın demişti 30.haftadan sonra da durmuyormuş 😃
Sarella Hayalimm bende 26+2 haftalığım 2 gün hareketi pek yoktu dr baktı pozisyondan dedi olabilir korkmayın vişne suyu için tatlı bişeyler uzanın yoruluncada hareket etmiyorlar 😊
Hayalimm Normalde sırt üstü uzandigimda tekmelerdi beni tatlı şeyler yiyim inslh hareket eder tatlım😏😏👶
Zeynp Hayalimm kendinizi yorduysanız çok yürüdüyseniz ayakta kaldıysanız o sebebten de olabilir Benim paşa öyle ben yorgunken asla kıpırdamıyor Bi uzanıp ayağımı yükselteyim başlıyor pıt pıtlamaya ☺️
Hayalimm Evet kızlar 2 gündür temizlik falan yaptım yoruldum ondan heralde sağolun kızlar içimi rahatlatiniz ❤😘