Hapyymami Merhaba eşimle aramda kan uyuşmazlığı var 29+5 günlük hamileyim kendi doktorum bebek doğduktan sonra yapalım bu iğneyi dedi şuan gerek yok dedi ama araştırıyorum herkes yaptır diyo ilk hamileliğim böyle bi olayla karşılaşan var mı
ecrin_38 Hapyymami Gecen Haftalarda Bende Olmuştum İlk gebeligimde düşük Yaptıgımdada Yapılmıştı İğne yapılmadan Önce Doktorunuz Test İstiyor Testin sonucuna göre size iğne yapılıyor doktorunuz Test Yapılmadan Mı Yaptırmayalım Dedi .?
Yeniesyenianne Hapyymami Benim doktorum perinatoloji uzmanı o da aynı şeyi söyledi doğumdan sonra yaparız dedi ama her ay indirect coobs testi istedi negatifse yapmaya gerek yok pozitifse yapılacak şeklinde ilerledik
ecrin_38 Hapyymami Hayır Bilmiyorum Ama Tüm Kadın Dogum Uzmanları Test yaparak dewam ediyor benim ilk düşügümde vurulmama ragmen doktorum testi yaptılım gerekli olursa yaparız dedi bütün gebeliklerde wurulman gerekir dedi dogumdan sonrada bebegin kan grubuna göre tekrar wurulur weya wurulmazsın dedi aynı günde testi yaptılar aynı gündede igneyi wurdular bence başka doktorada gözükün eger doktorunuz test yapmadan böyle söylediyse
eyuphaneylul1422 Hapyymami bende bır hafta oluyor nerdeyse yaptıralı 28 haftalıktım ama dogumdan sonra oluyor mu bılmıyorum ılk kez duydum oglumdada hamileyken olmustum
Gulcahan Hapyymami ilk gebelikte önemli degilmiş kan uyuşmazligi benimde aynı doktorum 2. Gebelikte yapılır dedi
Michail Hapyymami ilk gebelikde bazen yapmiyorlar ama Ben ozelde yapmisdim 27 hafta 4 gunlukken ve dogumdan sonra simdi ikinci gebeligim hic sikinti yasamadim iynə oldugum ucun 28 haftalik oldum bu gun yapildi tekrar iyne