Uzun uzun yazacağım çokkk bekledim bu an için.Çok sabır,çok şükür,çok mücadele 💙 3 yıl önce geldim bu foruma, ne hayaller ne bekleyişler bugüne nasipmiş🙏 6 ay denedik olmadı doktora gittik testler yapıldı eşime değil bana.1 yıl dolsun deneyin dedi.Olmadı.Eşime neden bakmamıştı bilmiyorum.Kadınız işte hep ilk insan kendinde arıyor bişeyler.Bu 1 yıl tabi ovulasyon testi deniyorum inanılmaz bir stres,hatta hergün çıkan çift çizgili testler falan para tuzağı.Benim için stresten başka hiç bir sey değil kullanan kullanır bana göre cok gereksiz stres kaynagı.Bu yazı benim tecrübelerim herkesin farklıdır.Sonra sperm testi varikosel haydş ameliyat mutluyuz aslında sebebi bulduk🙏 Ameliyat olduk hadi iyileşme süreci en az 6 ay sonuc değerler daha da düştü pişmanız.Sonra hadi takviye edici haplar 3 ay kullan sonuc hiçbir işe yaramadı.Hadi dedik sonra mfk cıktı karşımıza neymiş bakalım daha yeni ürün cıkarıyor şimdiki gibi 1 haftada ürün cıkarmıyor tabi (benim görüşüm ticarete dökülmüş ) 3 ay eş paketi kullanalım.Bu zamana kadar harcadıgımız paranın toplamı yok o derece.Sonuç asla değişme yok aksine midemizi ağrıttı.Sonra saf arı sütü kullandık tek işe yarayan o.(tavsiyemdir).Sperm sayısı harketi her şey artırıyor.ileri hareket falan hepsine etki etti.Kuruyemiş,yok çakşır suyu,yok şunu ye bunu ye bal karısımı o karısımı bu karısımı hepsi kullanıldı ve sonuç alamadık.Bi gün rutin kontrol böbreğimde taş bir ürolojiye gittik doktor cocuk varmı dedi yok.Neden işte eşim…. Gelsin bakayım…Doktor dedi bazen teslim olmak gerek tüp bebek düşünmezmisiniz yonlendireyim.Ben şok nasıl yani? Hazır degilimki yapamam.Bi anda kendimi buldum merkezde randevu aldık.2 gün sonra ben iptal ettim neden? Hazır degilim benim ruhen hazır olmam lazım.3 ay daha denedik olmadı.Kendimize bu zamanı verdik.Sonra dedik tüp bebek baska care yok. Aramızda eşimle konusuyorz dısarda.Kafamızı bi öevirdik gidecegimiz doktor.Dedik ki bizi cagırıyor.İşaretlere cok inanırım ve basladık.Daha cok işaretler olaylar var bu sürecte ama fazla uzun oldu.31 yumurta 14 dölleme 2 embriyo 3.gün iyi kalite baska yok.Sonuç bugun pozitif beta 191🙏 Benim yolum uzun ve umutluydu Rabbim isteyen herkese nasip etsin 3 yıl bekledim Benim hikayem böyle.2 embriyo koyuldu tek mi çiftmi bilmiyorum o da ayrı bi hikaye.Bu sürecte cekilen acılar cok daha fazla..Umutla bunu okuyan güzel kadın umudunu kaybetme seninde olacak💙 Not: doktorlarda dahil tüp bebege umut baglama yıkılırsın dediler.Ben bunu yapmadım demek istemiyorum dedim.transfer anımdan sonra hep hamileydim ben asla negatif dusunmedim ve sonuç geldi meleğim🙏