Kızlar nasıl anlatacağım bilmiyorum cümleleri iyi toplayamaya bilirim geçen hafta kontrole gittim 20+2 uygulamaya göre ve bu zamana kadar iyiydi tam tamına hep uygulamayla gebelik tarihiyle herşeyiyle uyumluydu ( bu arada geç döllenme 1 hafta) geçen hafta doktor 21+3 410 gram diye de her detayına baktı dedi haftaya detaylıya girebilirsiniz diye bir kağıt verdi neyse bugün de detaylıya girdik . 22+3 olmamız gerekiyordu bugün detaylı da 21+3 çıktı. Dedim geçen hafta 21+3 dük nasıl olabilir yani diye sordum dediği cümle herkesin baktığı bakış açısı farklıdır dedi kadın hemen ellerini yıkamaya gitti cevabımı veremedim ben şimdi neye göre yapacağım detaylıya göre mi yoksa kadın doğum doktorumun dediği haftaya göre mi ilerleyeceğim. Şuan ben anlamıyorum bu durumu tamam sağlıklı olduktan sonra önemli değil de ben haftamı bilmiyorum şuan kafamı allar bullak etti zaten cımbızla ağzından laf almak ayrı birşey onu hiç demiyorum gayet iyi sağlıklı dedi resim dahi veremedi çok hareketli yakalayamıyorum dedi. Bir tek gördüğüm parmaklarıydı birde yarım yamalak birşeyler gördüm . Kendi doktoruma verdiği kağıdı ilettim orada da fetal eko önerilebilir yazmış diye doktorumda gayet iyi detaylı ultrason sonucu 1 ay sonra kontrole geldiğinizde ben veririm renkli ultrason dedi.