Yaren_5883 arkadaşlar 7.aya yeni girdim ve zaman zaman sürekli idrarım varmış gibi hissediyorum lavaboya Gidiyorum bişey yok ama sürekli idrarım var gibi nasıl yapabilirim
aslansmommm Yaren_5883 aynı haftalarda aynı durumdayız şu an çözüm yok sanırım tuvalet salon gece de tuvalet yatak arası mekik dokuyorum
Serap26_ Yaren_5883 Bende de war aynı sorun 9.ayımın içindeyim hala dewam ediyo doğuma kadar böyle artık bebek büyüdüğü icin artık mesaneye baskı yapıyor uyumadan önce mümkün olduğunca su filan içmemeye gayret etsemde yine kendimi wc de buluyorum istemsiz olarak
altnbebek Sen eşittir ben 😀😀 mecbur gidiyorum yapacak birşey yok 😅 gitmezsem altıma kaçırıcak hissi beni mahfeder 😝
m_gunes 32.haftadayım aynı dertten muzdaribim🫣hiçbirseyden tat alamıyorum sırf bu yüzden dışarı bile cıkamıyorum sürekli mesanede baskı hissi oluyor
Yaren_5883 7.ay gerçekten çok zormuş bacaklar boydan boya ağrı bel ağrısı birde mesane öldürüyor artık beni Allah kurtarsın tez zamanda bizi
Yaren_5883 Serap26_ Su İçmeyi Azaltsamda yinede tuvalet isteğim geliyor gecede olsa geliyor su az içsem dahi sonuç değişmiyor canım ya