elfselcuk Kizlar 19+6 hafta hamileyim arada birkaç gün tuvalete gidene kadar altıma kaciriyorum bu normal mi bazen ağlayacak gibi oluyorum bu olay yüzünden
Sedaaa95 elfselcuk Hamilelikle ilgili bence normal olabilir ya siz yinede doktora sorun ama bence normaldir
123xyz elfselcuk ben bazen arada hapşırırken oluyor endişelenme doktora kontrole gidince sorarsın bendd 19+5 hamileyim hareketlerini hissedebiliyır musunuz
Ark elfselcuk çok erken aslında doktorunla paylaş benim 32 haftalık yaşamadım hiç herkeste farklı olur ama mutlaka doktoruna sor
elfselcuk 123xyz bazen göbek deligim alt kısmında hıçkırma gibi hissediyorum damar atar gibi galiba o hareketleri
Ark elfselcuk bende çok içiyorum kuzum 3 lt çok gidiyorum tuvalete ama kaçırma olmuyor onun için egzersizler var
Soruyorumm elfselcuk bnmde öyle bebek yukarı çıktıkca azalıyormuş ama sonra da büyğdüğü için tekrar baskı yapıyo kacıyo
annesinin_beybisi elfselcuk 29+6 yım ben de aynıyım . fazla kilon var mı kilolu insanlarda belki daha erken basliyordur
Soruyorumm elfselcuk aynen öyle ben yanında arabada yedek kıyafet taşıyorum uzun saatler dışarda olacaksam
Evhamlianne92 elfselcuk cok normal canim stres yapma bende dahil cogu gebenin yasadigi durum rahim mesaneye baski uyguluyor malum
DidemDnnz elfselcuk ay ben de hapşırırken öksürürken çok gülersem kaçırıyorum yaaaa, çok gıcık bir şey. Sanki 60 yaşında 5 çocuk doğurmuş gibi kaçırıp durmak. normalmiş doğumdan sonra düzelir normal doğumda çok sorun yaşamazsan