serpilctn Arkadaşımın kızı benim oğlumdan 2 hafta büyük ama kilo olarak baya kilosu iyi maşallah acaba benim oğluma mama mi yaramıyor değiştirsem mi mamasini
ipekveatlas serpilctn kilolu olması bişey ifade etmez ki her bebek farklıdır senin çocuğun sağlıklıysa kilo artışı düzenliyse düzenini hiç bozma derim
serpilctn kahvesever__ ya aslında kıyaslamak değil de ilk çocuk olduğu için acaba gelismiyormu bebeğim diyorum onu görünce
serpilctn ipekveatlas benim arkadaş ta öyle diyor aralarında 2 hafta var az bi süre değil normal diyor onun daha kilolu gözükmesi
ipekveatlas serpilctn benim kuzenim benden 20 gün önce doğum yaptı benim oğlum şu an onun bebeğinden daha kilolu ama ikiside sağlıklı sonuçta. böyle şeyler olabilir canım genetiği farklı herkesin sen takılma
serpilctn kahvesever__ yok hayır en son 3,400 grm di ondan sonra araya kaç hafta girdi tam hatırlamıyorum doktor 4 kilo 80 grm olmuş dedi sadece mamayi 90 cc ye çıkar dedi
Gorkeminannesi serpilctn benim arkadaşımın cocugu 22 kilo oglum 16 kilo cunku bambaşka genler taşıyoruz biz ve çocuklarımız o yuzden kıyaslamak anlamsız 😌
kahvesever__ serpilctn anladım zamanla kilo alır merak etme anne sütü yemiyor mu kaç saate bir mama veriyorsun benim oğlum da mama yiyor ve anne sütü yemiyor
serpilctn eslemsi benim oğlan 3,370 grm doğdu bi 100 grm falan kaybetti doğumdan sonra şimdi ki kilosu 4 kilo 80 grm benim oğlum 1 aylik diğeri iki hafta büyük oğlumdan onunda doğum kilosu 3500 du şimdiki kilosunu bilmiyorum
Gorkeminannesi eslemsi 4 yanındalar arkadaşımın oglu 3 ay buyuk kucukken de farkliydilar hala farklilar
serpilctn kahvesever__ anne sütü yemiyor memeyi tutmadı bir aylık bebeğim 90cc veriyorum bazen 2 saat bazen 3 saatte bir sen nasil veriyorsun
berceste5155 İyi arkadaşına ver o zaman çocuğu o baksın. Ya ne istiyorsunuz anlamıyorum ki doktor gelişimi iyi diyorsa iyidir şimdiden çocuğunuzu başkalarıyla kıyaslamaya başlamışsınız okul çağını düşünemiyorum
serpilctn berceste5155 kiyaslamiyorum sadece acaba mamasi mi yaramıyor ne bilim arkadaşlara sorup öneri almak istedim
eslemsi serpilctn seninki 3370 dogsuysa 1 aylikken 4bucuk filan olurdu. Anne sutu mu aliyor mama mi. Bana az almis geldi can skmak degil amacim ama 1 kilo almali yenidogan hatta 1bucuk 2 bile alan var.
kahvesever__ serpilctn ben de şuan 120 veriyorum doktorum öyle dedi 2 buçuk aylık oğlum 2 saat de bir veriyorum şuan