bossbaby Kızlar merhaba. 33 haftalık ikizlere hamileyim hergün coraspin ve oksapar iğne kullanıyorum. İğneyi anladığım kadarıyla doğuma kadar kullanacağım. Coraspini de 1 hafta 10 gün önce keseceğiz dedi doktorum tahminen 36 da filan doğururmuşum. Yalnız bende bu hafta erken doğum korkusu başladı. Sancım vs yok ama bazen karnımın bi tarafı şişiyor sertleşiyor bebek hareketi olduğu da belli ama bazıları buna kasılma /sancı demiş. Sezeryan olacağım kesin ama coraspin kullanırken erken doğum olursa diye tribe girdim kendi kendime korkuyorum. Böyle durumlarda ne yapılıyor biliyor musunuz?
Yesim bossbaby bende 33 hafta tek gebelik dün çıktım hastaneden erken doğum başladı ambulansla hastane ye sevk edildim. Şimdi aynı korkuyu yaşıyorum bende 36ya kadar sıkar inşallah dişini ciğer geliştirici falan yapıldı ama aklına getirmemeye çalış yüreğini ferah tut Allah yardımcımız olsun.
[silindi] bossbaby kafanıza takmayın çok daha ağır kan sulandırıcılar var onları kullananlar hiç mi acil ameliyatlara alınmıyor sanki coraspinden bir şey olmaz her ihtimale karşı doğumdan önce kesiyorlar işte. İçinizi ferah tutun bebekleriniz de stresten etkilenmesin
Acemianneee08 bossbaby kuzum hiç sıkma canını 37+3 üm corasprini daha bugün bıraktırdı doktorum. Ocsapara doğuma kadar devam edicem. Ameliyatta veya dieğr durumlarda ona ilaçla müdahale ediyolar
bossbaby Yesim korkmayın inşallah bekler bebişiniz. 27 haftalıklar bile büyüyor dışarda. Benim korkum daha çok coraspin kullanırken sezeryan olmak zorunda kalırsam bir şey olur mu diye fazla kanama vs sebebiyle:/
cinaryamac Ben de ikiz gebeyim, ben de aspirini yeni bıraktım o şişkinlikle olan ağrı-sancıyı çok dert etmeyin.Onlar bende de çok oluyor, harekete bağlı bence de.Nstye girmeye başlamışsanız ordA bişey çıkmıyorsa sorun yoktur inşallah.
bossbaby cinaryamac geçen hafta girdim 1 tane kasılma çıktı ama pozisyon değiştirmiştim çekilirken belim ağrıdığı için muhtemelen ondan kaynaklandı. Haftaya çarşamba kontrolüm var o zamana kadar kullanın coraspini dediler tabi ne derlerse onu yapıyorum insallah uslu durur bebisler
bossbaby Acemianneee08 çok teşekkür ederim canım rahatlatıcı cevabın için insallah sağlıkla girip çıkalıp doğuma