Mp182 28 haftalıkken aldıgınız takvıyeler neler? İlac vıtamin vs kullanıyor musunuz? Doktorum bana 24 haftadan sonra ılac takvıye vs alma dedı fakat kimi kullanıyor kimi kullanmıyor bir baska doktorda demır kullan dedı sızlere de sormak ıstedım sizde durumlar nasıl?
Ormanmeyveli Mp182 Demir magnezyum omega d vitamini kalsiyum kullandım hala devam yanında aspirin tiroid ilacım da var
Ssennn Mp182 Tabiki takviye alınılıyor sebebide bebek anneden beslendiği için sizin demir vitamin ne varsa boşalıyor bence başka doktora görünmenizi tavsiye ederim ilk defa duydum takviye almadan devam edeni
ilkgebelikk Mp182 D vitamini, Demir ilacı, Karışık vitamin, Magnezyum ve mide rahatsızlığı içinde ayrıca nexıum adında ilacım var yaklaşık 3. Aydan beri kullanıyorum sonuna kadar kullanacaksın dedi doktor
Ssennn Ormanmeyveli Bende demir ilacı hemde iki doz günde, troid, b12 iğne vuruldum bir kaç hafta magnezyum ve d vitamini kullanıyorum
Mp182 Ssennn gec kalmıs sayılır mıyım moralım bozuldu sımdı Bır aydır hıc takvıye almadım pzt gıdıcem baska bır. Doktora fakat üzüldüm şimdi
Elisarli Ferrum demir hapı decavit multivitamin ve bulantı için prilama devam ediyorum d vitaminini kestik havalar ısındığı için