Patito__ Sarem o halde yukselmemis olablir hastanede iki testin ayni cikmasi ilginc adetini bekle bakalim ozmn kesinlesir hayirlisi olsun idrarda cikmasi hastanede az cikmasi ilginc
Tubasim Sarem netice belli oldu mu inşallah hayırlı haberler almıssınızdır, bize de umut olursunuz. Benim yarın gecikmemin 9.günü. Dördüncü günü test yaptım negatifti ben de ne yapacağımı şaşırdım 😔
Sarem Tubasim olmadım canım benimde 1. Günü gecikmemin hala testte çift çizgi. Yarın saglık ocagında vercem kan tahlili normalde hep medicalde veriyordum belki labaratuvar değişikliğide farkeder tahlilde.
Tubasim Sarem ben bugün sabah gidip kan tahlili verdim sağlık ocağına, akşama belli olur. Adet söktürücü de yazdırmak istedim sonucu ben görmeden kesinlikle yazmam dedi
BusraBaturu Sarem aynı durumu yaşadım geç döllenme olmustu . Hatta bende silik çıktı kanda çıkmadı 😀 sonra her gün olmak şartıyla 5 gün test yaptım erkengebelik testi de dahil hep pozitif çıktı 5. Günün sonunda da 2350 çıktı değerim suan 29 haftalığız 🤗
Sarem BusraBaturu canım benim Rabbim saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin. Bende saglık ocagında verdim sabah kan tahlili eve gelirkende gebelik testi aldım resmen manyaga döndüm test yapmaktan
BusraBaturu Sarem amin inşallah allah da sana gönlündekini versin. Ama kalbini ferah tut İnş güzel haber alırsın
Tubasim Sarem edeyim canım bayankayacik benimki. Yalnız benim dördüncü günü test negatifti bu yüzden ben ümitli değilim. Testin pozitifse güzel haberler seni bekliyor insallah, gerçekten herkes hamile kalsın bizlere de Ümit olsun istiyorum