doganursezmag Sarem gebelik varken tek çizgi çıkabilir ama çift çıktıysa gebelik olmaması gibi ihtimal yok
Elfayldzl2016 Sarem ben düşük yaptıktan sonra ki adetim de betama baktırdım yüksek çıkmıştı ama gebelik yoktu hormonlardan dolayı
Tubasim Sarem netice belli oldu mu inşallah hayırlı haberler almıssınızdır, bize de umut olursunuz. Benim yarın gecikmemin 9.günü. Dördüncü günü test yaptım negatifti ben de ne yapacağımı şaşırdım 😔
Sarem doganursezmag canım farklı markalardan test yaptım defalarca silikte olsa çift çıktı 1 hafta önce kan verdik 3.81 çıktı şu sıralar adet olmam gerek ama emin olamiyorum
shtngstr Sarem benim öğrendiğimde 2.73tü şu an 20 haftalık gebeyim kızımı bekliyorum. 2 günde bir kan ver canım
Patito__ Sarem erken baktirmis kana belliki yukselmis degerin cnm yoksa idrrda silik cikmazdi tekrar kan ver yukseldigini goreceksin tebrik ederim ☺️
Sarem shtngstr adetime 2 gün kaldı bekliyorum canım. Eger olmazsaam kan vercem dua edermisin inşallah hamileyimdir. Bu arada Rabbim hayırlı saglıklı sıhatli halde kucagına almayı nasip etsin
shtngstr Sarem ederim tabiki canım benim. Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. Ayet-el kürsi oku bol bol
Esrarslan Sarem dualarım seninle canım inş o duyguyu tadarız kısa zamanda seninde saglıklı bi gebeliğin olsun 😍🙏
Sarem Elfayldzl2016 bende kürtajdan sonra adetim 1 gün kala baktırdım 15 çıktı beta sonra bitince baktırdım sıfırlanmıştı canım
Fatira Arkadaşlar aşılama yaptırdım 8 günü kan test verdim 3.17 çıktı ondan önce 2 çizgi çıkmıştı idrar test yapmıştım size varmidir gebelik
Etur Fatira çift çizgide yanlışlık olmuyor muhakkak var umarım sağlıklıdır. Bende iki kez kayıp yaşadım
Sarem Fatira doktorun bana 1 hafta sonra kan testi ver demişti bende adetimi bekliyim diye vermedim canım. Ama 20. Gününe kadar bekle istersen. Yaşadıgın durum çok ikilem testte var sevinsem mi kanda yok üzülsem mi :). İnşallah vardır canım hayırlısıyla
Destina21 Fatira idrarda silik olması çatlatma iğnesinin etkisi olabilir 12. Gün kan ver kesin sonucu görürsün.. önemli olan değerin 2 günde yaklaşık iki katına çıkması