Zemzems Merhaba kızlar. 2 hafta oldu Bebeğimin kalp atımı durduğu için kürtaj olalı ama lekelenmem geçmedi günlük pedime hep geliyor afedersiniz peçeteti silince de geliyor. Bu durumu yaşayan var mi ne zaman geçer tahminen
Ebbruc Zemzems normal canım, kişiden kişiye değişiyo bu durum. Ben 10 gün kanama yaşadım ama daha fazla yaşayanları da duymuştum .doktorunla bi görüş muayene ol
GsAnne Zemzems gecmis olsun cnm bnde 1.5 ay once kurtaj oldum doktor 40 gun normal dedi ama cok gelmiycek tabi sizinki gibi lekenlenme normalmis yani.
Ebbruc Zemzems kan sulandırıcı vs kullanmıyosun dimi? Kullanıyorsan bırak . Geçer bikaç güne büyük ihtimalle
Zemzems GsAnne HButun çok rahatsız edici benim için MinnieMouse Teşekkür ederim kızlar çabucak geçer inşallah
DLN2505 Zemzems Canım bende iki kez kürtaj oldum 15 güne kadar sürmüştü benimde kahverengi lekelenmeler.birde yumurtlama haftasına girince lekelenme oluyordu kürtajdan sonra.2 ay o şekilde devam etti.
semanur0456 Zemzems geçmiş olsun benim ilk kürtajımda 1 haftada bitti . Kürtajımda 3 hafta sürdü lekelerim
Zemzems semanur0456 teşekkür ederim. Benim de ilk kürtaj bir hafta aşırı kanamam oldu ama bu kürtaj da hiç kanamam olmadı lekelenmem oluyor hep
semanur0456 Zemzems Bana kendi doktorum normal dedi endişe etme bence 🙏🏼 Eğer için rahat etmezse seni kürtaj yapan doktorunu ara söyle böyle böyle diye telefonda . Ben mesaj atıyodm içimi rahatlatıyody benim☺️
Zemzems semanur0456 sordum normal dedi canm ama ben ne zaman geçer diye merak ettim can sıkıcı bir durum haline geldi