Umay255 Kizlar geçen atmıştım %90 erkek demişti bugün yine gittim hala aynı ve %10 kız da olabilir dedi ama pipisini gördüm ben ya bi bakarmisiniz
girl_boy_annesi Umay255 kız banada 12+2 de erkek dedi ama pipisini görmediğim için benim içime sinmiyor bi görsem rahatlarım kızım da direk bacak arasını gördük o yüzden değişir mi diye hiç kuşkum olmadı
Umay255 girl_boy_annesi bugün çıkıntı gösterdi pipi resmen bide diyo kızlarda da böyle çıkıntı olur bnde bilemedim 🤣🤣
girl_boy_annesi Umay255 evet benim kızım da çıkıntı vardı ama yere doğru idi bundada yukarı doğru burada anlayanlara baktırdım erkek dediler bakalım inşallah ikimizinkide değişmez 🤲🏼💙💙
Umay255 girl_boy_annesi Amin canım inşallah yaa ama ben net pipi gördüm hani bacak arası açıktı 🥰 inşallah senin de bi oğlun olur
Umay255 1S3MANNE kız dur acele etme bnde gittim zıbın felan aldim erkek için inşallah değişmez yaa ☺️
1S3MANNE Eyll06 ben çok anlayarak yorum yapmıyorm sadece baktıgımda hissettigime göre cvp veriyorum😂 çoğu kişininde böyle cvp verdigini düşünüyorm 😂