Deniz_20 Gezgin4592 olmaz mı?😂 o zaman Facebook kullanırdım ordan sayfaya giriş yapardım gruplara uygulamalara girerdim😅
Gezgin4592 Deniz_20 hım bilmiyordum o zaman ilgi alanıma girmiyordu şuan içinden çıkmıyorum 😄😜 evlilik evreleri işte 🤷
Benjaminannesi Eylulmom_ niye kuzum neden sen beni görmedin herhalde sabah akşam şu oldu bu oldu nişan geldi diye post açıp milleti deli ettim 😂😂
Mihrimahvuslat Eylulmom_ bir arkadaş var @Benjaminannesi kadın doğurdu doğuracak öyle bir şakalar yapar ki karnımıza ağrı giriyor gülmekten🤣🤣
Eylulmom_ Benjaminannesi Ben seni sürekli görüyorum ahaha hiç merak etme ben gizli takipçiler gibiyim 😅😅
Eylulmom_ Benjaminannesi Ay sen birde hamilemisin 😱hadi o değil takılıyor sen bu aktifligi neye borçlusun
Mihrimahvuslat Benjaminannesi hele benim ayarlarımı bozdun senin yüzünden şeş beş görüyorum konuları 🤣🤣🤣
Mihrimahvuslat Benjaminannesi biz mutlu olacağımız konulardan devam happymom değil boşuna uygulamanın adı asksksksk🤣
Benjaminannesi Eylulmom_ ahshaa can sıkıntısina 😂😂 utandırma beni iltifat olarak kabul edeyim bari 😂😂