Deletedmom623737 benim ağustosta 1 yıl olacak 🥺 bu zamana kadar, 7630 gönderiye yorum yapmışım, 180 tane tartışma açmışım büyük ihtimalle hepsi kahve, mkskd moderatörlerden 3 uyarı 1 askı almışım, 5 kişiyi de engellemişim 😅😅😅😅😅 ![(https://)
Deletedmom52620 Deletedmom623737 26 marttan beri buradayım 🥰 ilk yüklediğimde bilmiyordum böyle birşey sadece bebek vs sonradan yavaş yavaş çözüyorum 🥰
cutiebun Giray Alp den beri burdayım aslında ama uygulamayı silmiştim Görkem de yükleyince hatırlamadığım için başka hesap açmıştım. şimdi o da gitti sjsjsj bununla devam bakam nereye kadar giderse sjsjsj
Deniz_20 Deletedmom623737 6 yıl kadar önce buradaydım ismim yine aynıydı şimdi yeni 2 aya yakındır buradayım
Gezgin4592 Deniz_20 6 yıl öncesine kadar varmıydı bu tür uygulamalar şaşırdım valla 🙂 gerçi yeni evli ve yeni anne olacağım için bu yıl tanıştım ben🤷
gamzosgamzos Deletedmom623737 kız bende oyle diyordumda biraz buyuyunce tekrar istedik ama o kadar guzellerki kızım 2,5 yasında digeri 3 aylık simdiden ablası cok seviyor 😍
Deletedmom52620 Deletedmom623737 ya alışacağız bizde eskiler olacağız dede torun olacağız tertiplerimiz gelecek askerlik gibi 😂😂