Merry44 Merhaba arkadaslar ben 16 haftalik bebginizim kac cm oldugunu merak ediyorum bilgisi olan var mi. Bana 2 türlü bilgi verildi birinde bebegimin biraz büyük oldugu söylendi digerinde gayet normal oldugu. Sizlerden ricam 15 / 16 haftalik bilgilerinizi benimle paylasirmisiniz tessekkür ederim.
BelizErstn Merry44 16+2 de gittim salı günü 14 cm dedi ama bu tahmini bi ölçüm hiç bi zaman doğru bi ölçüm yapılamaz dedi
ayaniz Bana kimse o haftalarda cm söylemedi yada ben hatırlamıyorum:) 2li test zamanınız geliyo zaten yaptırırsanız orda net ogrenirsiniz..
Deletedmom434 Prensimingeliyo ayaniz ultrason kağıdı veriyorlarsa eğer gramı yazıyordur,boyu içinse fl değerini 7 ile çarparak buluyoruz
burcuozturk ayaniz canın ikili testi ben 12. Haftada yaptırdım 12-14 arası yapılıyor ki artık yapılmaz diye biliyorum doktor öyle söylemişti çünkü🙄
Selim_Alparslan Deletedmom434 canım benim kağıtta fl diye bir yazı yok CRL olan yerde cm yazıyor omu acaba boyu
Deletedmom434 Merry44 hayır canım ben 16. Haftayı atlattım artık o zamanlarda da birşey demedi sana ne dediler
Deletedmom434 Selim_Alparslan cm yazıyorsa olabilir netten ultrasonda yazanların anlamına bakabilirsiniz
Esn Merry44 15+4te gittim 150 gram dedi boyunu sormayı unuttum benim usg kağıdındada fl diye bi değer Yok 🙄