Ozel070419 Melekprenses bende şans varsa göndereyim gelsin kuzum sana bende şans olsun isterim heleki bu konuda 😍😍😂😂
Selothatun Ozel070419 Valla çok şaşırdım. Bizimkide erkek hemde en ince ayrıntısına kadar detaylıda gösterdi doktor. Eşim erkek olsun çok istiyordu hatta doktorumuz özellikle pipinin ultrason resimini çıkartıp işaretleyip babaya verdi😂😂
Melekprenses Selothatun bizde ayrıntısına kadar göstermedi ama pipi gösterdi yandan resmini verdi. burada bir arkadaşa ayrıntılıda testislerini yumurtaları falan göstermiş sonra 28. Haftalarda kendi doktoru kız demiş o gösterdiği neydi o zaman 🙄 Allahım benim de değişsin çok istiyorum. Evladımı erkekse de kız olsada çok seviyorum ama gönlüm hep kız evlat istiyor 4 oğlum var çünkü.
Zuleyhadere25 Benim ultrasyonda pipisini gösterdi hatta fotolarınıda verdi doktor benimkide değişmez herlde 😂
Tgbgcli Amanınnn çok korktum şimdi 😕 benim doktorlar 16. Haftadan beri bi kız bi erkek dedi durdular en son ayrıntılıda kız dedi 28. Haftamda da kız dendi herşeyimi pespembe aldım 😅 odasını gardırop perde halı giysiler 🤦🏻♀️
Ebrar_63 Ozel070419 şaka gibi ya iki kızım var buna kız dediler ne yalan soyliyim değişsin isterim ama nasip tabi
Sarisinbmkfdd Ozel070419 Ama cok guzel bisey bence 😊 ilk bebeginiz mi ? Insallah bendede böyle bi sürpriz olur bizde 34 haftalik olduk simdiye kadar doktor kesin bisey söylemedi ama dun gittim erkek dedi hatta fotografta verdi cok net anlayamasamda benziyor keske bendede böyle bi yanılma olsa 🥰
Ozel070419 Sarisinbmkfdd vallahi eşimde bende yanılma olsun isteriz tabi ama ikiside evlat can ama erkeğe etekler miniler nasıl giydirecez yav 😂😂😂😂😍😍😍🥰🧿🧿
haklisinesracim Ozel070419 anladığım kadarıyla bütün devlet hastaneleri inatla kız demiş özel erkek demiş bakalım kim haklı 😄
Ozel070419 haklisinesracim doğunca görücez artık haklı olanı 😂😂 hepsi güvenimi yitirdi yahu 😂😂 ama yine gördüm bıldırcın yumurtalarını 😂😂😂
Ozel070419 Melekprenses sivri biberli bıldırcın yumurtalı oğluş teyzeleri 😍😂😂😂😂 bu çocuğum ve doktorlar bizim aklımızla oynuyor 😂 zaten o bıldırcın yumurtaları ayrıntıda görmüştüm babası diyor ki biz yine evlat diye sevelim doğuma kadar 😂😂 çocuk sinirlenmesin bi bilemediniz beni diye diyor 😂😂😂😂😂
Sarisinbmkfdd Derya_d_ İki oğlum var cok sukur üçüncüsüne hamileyim ucusude sezeryan odugu icin doktor dördüncüsünü tehlikeli buluyor onermiyor o yuzden bu üçüncüsünü kiz cok istiyoruz tabiki onemli olan sağlık Rabbim evlat sevgisinden mahrum birakmadi ama iste gönül bi kiz cocugu sevgisinide tatmak istiyor 😊
Ozel070419 Melekprenses allahım gönlündekini hayırlı etsin inşallah canım bıldırcın yumurtası gösterdi bal oğlan ama sivri biber yoktu 😂😂😂doktor erkek yahu dedi bende gördüm vallahi 😂😂 doğuma kadar isimli hiç birşey yapmıycam 😂😂😂😂
Melekprenses Ozel070419 hayırlı uğurlu olsun o zaman oğlun canım.. Afiyetle büyütmek nasip olsun. Bu doktorlar resmen oynuyor bizle biz her gittiğimizde eşim soruyor doktorum stres oluyor resmen 🤣🤣 kız olsun istiyor ama pipiyi görmezden gelemiyor kadın benim bebeğim de sağolsun hiç.saklamıyor şak açıyor burda işte artık sormayın der gibi.
Burcuhanm1 Ozel070419 ben anlamadım şimdi detaylı ultrasonda kız denildi erkekmi çıktı anlıyamadım kafam karıştı🤣