minnosannem Kızlar benim uygulamada 16 Temmuz ama doktor 1temmuz da gün verecek sezeryan olacak yüksek ihtimal Çünkü 35+4 te kilosu 3250 idi şimdi uygulamaya göre 37+1 deyim kaç kilo oldu acaba merak ediyorum 🫣ne zaman doğum sizce 🥹🥹
Deryak52 minnosannem Benimde geçen 3300gramdi 2 haftam var 4 kilo olunca sezeryanmı ve benim bebek halen dönmemis
Vicibici Babymomhappy 11 temmuzda gelsin 😂 bizim evlilik yıldönümümüz eğer ki o gün doğarsa bebişini hiç unutmam 😂
Babymomhappy Vicibici ay 11 i bana çok geç geliyor yaaa 😂😂 tam günü 11 i ya son güne kadar beklemek istemiyorum 😂😂🙈
Babymomhappy Deryak52 bana kalsa normal ama bebeğim hala makat geliş pazartesi belli olcak aslında her şey
Deryak52 Babymomhappy bende sezeryan istiyorum normelden çok korkuyorum ilk Doğumum ya ve benimde dönmemis 2 haftam var çok hızlı kilo alıyor bu aralarda
minnosannem Deryak52 Deryak52 banada sezeryan dedi ama benim dönmüştü son kontrolde ne zaman alır sezeryana bilemiyorum
Semanurclskn Babymomhappy uygulamaya göre benimde 11 temmuz inşallah ayın 7sinden önce gelir diye temenni ediyorum umarım seninde çok uzamaz😄