Seher1316 Merhaba bugün 12+3 olduk. Kontrolüm vardı doktorumuz kız gibi duruyor dedi ama emin değilim dedi. Bir daha ki ay kesin görürüz dedi. Ben kız dediyse kızdır diye düşünüyorum bu şekilde kız diyip erkek çıkan yada erkek olabilir diyip kız çıkan var mı?
Umay255 Seher1316 kuzum ilk kıza benzetti sonra %90 erkek dedi bugün gittim 14+4 günlük %90 erkek %10 kız 🥰
girl_boy_annesi Seher1316 ben bu forum da ayrıntılı usg girdiği halde yanılan insanları gördükten sonra artık güvenemiyorum banada 12+2 de erkek dedi ama bir ay sonra tekrar bakalım dedi
Annesininportakali53 Seher1316 kesin kız dememiş kiz gibi duruyor demis ben çok tanık oldum etrafımda özellikle kızlarda yanılma oluyor zaten bana 11+4 te kesin kız dedi sonraki kontrolde emin olamadı sonrada göremedik zaten ama ben doktoruma emin değilsen tahmin yapma dedim oda göremediği için duruşu kemik yapısına bakarak tahmin bile yürütmedi yarın 17+2 olcam randevum var inşallah bebişim bu sefer gösterirse ogrencez arkadaşım 6 aya kadar kız olduğunu söylediler benziyor kız gibi duruyor dediler hep sonra erkek olduğunu öğrendi şimdi oğlu doğdu netlik için 16. Haftayı bekleyin🥰
Seher1316 Umay255 benim için fark etmiyor ne olduğu ilk çocuğum bu yüzden çok heyecanlıyım hani doktor tahmin ediyorum diyince acaba değişiyor mu diye merak ettim 🙈
123merveemir Annesininportakali53 sen cinsiyetini öğrenince bir post aç cinsiyetini öğrendim diye merak ettim niyeyse seninki ya 🤗
Annesininportakali53 123merveemir 🤣🤣 valla ne kadar umutsuz vaka olsamda yinede bi öğrenme umidiyle gidiyorum sağlıklı olduğunu göreyim de yeter öğrenirsem açarım kuzum🥰
Ece-55 Seher1316 Canım onlardan biri benim 12. haftada kıza benziyor dedi sadece tahminde bulundu kesin demedi bende kız olacak diye herkese kız dedim 16. haftada gittik bi baktık ki pipisi var doktor zaten 12. haftada değişebilir demişti o yüzden değişebilir yani hayırlısıyla oğlum olacak 🐣💙
Seher1316 Dilanhztm Dilanhztm ya bende heyecanlandım şimdi ağustos 4 te kesin görücez bir daha ki randevum o zaman 😍