Bebegimizolsundu incitanem94 siz iade edin hemen gidip başka birisi alsın öyle mantıklı söylerseniz tekrar alacağınızı hem etik olmaz hem de kabul etmezler bence
incitanem94 Bebegimizolsundu önden bi telefon edicem bugün bakalım belki direk sıkıntı olmaz derler. Sıkıntı çıkarırlarsa bu yöntemi deneyeceğim mecbur😁
minikkurabiyelerinannesi incitanem94 Siz iade edin ama geri siz almayın yerinize anneniz falan bi arkadaşınız vs alsın yoksa ayıp olur 😂 1000 TL az para da değil yani 😂 herkes kendi cebini düşünmek zorunda koskoca firma yeterince kar etmiştir
incitanem94 minikkurabiyelerinannesi aynen ya ayıp olur diye bin lirayı unutamayacağım valla haklısınız e bebekten zengin değiliz sonuçta 😁
incitanem94 Sumiire evet önce bugün bir arayacağım duruma göre mağazaya giderim. Yüz yüze söylemeye biraz utanırım çünkü telefonda ne diyecekler bakalım😬
Sumiire incitanem94 merak etme çalışanlar bunu umursamıyo bile inşallah kıl birine denk gelmezsen hatta bana özür dilediler 40 tl lik çek verdiler özür mahiyetine
incitanem94 nrsen keske elime geçmeden baksaydım bende kargoyu açmadan iade ederdim hemen. Aslında 2 gün sonra girmiş indirime de ben dün farkettim.🙄 Yani bende aynı ürünü alacağım zaten çalışanların zararına olacak bir şey değil inşallah çok bir şey demezler bakalım.
incitanem94 kckelf123 RehoGelin Öyle mi oluyor ya saçma değil mi ama ben o parayı vermemişimki. Bu mantıkla zam gelen ürünü iade ettiğimizde de bize zamlı parayı vermeleri lazım😂
RehoGelin incitanem94 yine de bir sor sen bizim başımıza kıyafetten öyle geldi normal fiyattan almıştık denk gelmedi geri iade ederken indirimli fiyattan iade aldı kargo parası da cabası 🙄
Nazendehanim incitanem94 bu zamanda neyin ayıbı olacak bacım ,kullanmamışsin sonuçta kullanmış olsan tabi ki hoş olmaz zaten geri de almazlar ama bin liraya başka bir ihtiyacını alırsın olur olmaz onlar da indirime sokmasaymis ,hangi model aldın biz de bakalım 😅
incitanem94 Nazendehanim bagi neo almıştım ya çokta severek aldım bulabilirsen bakabilirsin bence hazır indirime girmişken 😁
incitanem94 Sumiire Kizilkafaa yok ya şu an hiç bir mağazada stok görünmüyor aynı ürünü iade edip almam gerektigi icin önce mağazaya git bi sor yapmazlarsa ararsın dediler mağazaya gidicem bakalım. Dün eşim götürmedi bugün götürtcem inşallah yine götürmezse kendi çabalarımla yüklenip göturcem artık mecbur😂