Celiktss Valla mağazalar da biraz insani davransın o zaman. 1000₺ İndiirmli haliyle bile kar edebildiği ürünü bize normalde kim bilir ne kadar yüksekten satıyorlar.. onlarınki de etik değil öyleyse!
incitanem94 Celiktss aynen ya bir de yeni gelecekler zamlı gelcek filan bu fiyata bulamazsınız bi daha diye sattılar bana. Üstüne iki gün sonra indirime girdi 🙄
hukukcuanne_06 incitanem94 @Sumiire cim in bu konuda başlığı vardı sankim minnoştan fırsat bulup girdiğinde yardımcı olabilir. Tek e bebek orasıysa ben de yapamazdım ama o şubeye iade edip başka şubeden alma imkanınız varsa neden yapmayasınız ki 1000liraya bi sürü ihtiyaç görülür
incitanem94 hukukcuanne_06 bir bakayım bulabilirim belki🌸 iste diger mağazalarda stok yoktu ben aldığımda. O yuzden aynı arabayı almam gerekiyor onun için dedim ayıp olur mu diye😬
Sumiire hukukcuanne_06 @incitanem94 canım bu konuda benim oldugum yer problem çıkardı bende şikayet ettim yetkili biri arayıp özür diledi ve böyle bişeyin mümkün oldugunu tüketici olarak haklı olduğumu söyledi yani bi problem cıkarma gşbi bişey olmaz ama para iadesi yapamıyoruz falan derlerse alışveriş çeki alıp arabayı alıp kalan parayla diğer ihtiyaçlarını alıp öyle değerlendirebilirsin
incitanem94 biruykusuzanne aa gerçekten mi ya. Mağazadaki arkadaşlarda çok ilgiliydi inşallah bana da sıkıntı çıkarmazlar gidip bir şansımı deneyeceğim. Rahatladım şu an çok teşekkür ederim. 🌸
Vera09 incitanem94 ben daha önce bi mont almıştm aynı şeyi yaşamıştım. Gidip düzgünce sormuştm atıyorum 1000liraya aldm şuan 500e düştü geri iade edip indirimli fiyattan almam mümkünmü diye. Onlar da şaşırmıştı müdürlerine sormuştu falan kabul ettiler sonra.
incitanem94 Evhamlianne92 daha bi hafta oldu ya iki gün sonra da indirime girmiş zaten. Haklısınız şu an bu fiyata inmiş sonuçta ben de bi haksızlık olduğunu düşünmüyorum en azından şansımı deneyeyim içimde kalmasın.
Deletedmom2265 incitanem94 İade süreci geçmediyse yapabilirsiniz neden etik olmasın ki bu eşlerde pek cömert ya ben olsam yapardım 🤷🏻♀️
incitanem94 Deletedmom2265 daha bi hafta oldu ya. Aynen gercekten benim sabahtan beri içime oturdu o hemen gözden çıkardı bin lirayı😁
incitanem94 Glnr-2021 Ay aynen ya bende ayıp olur diye bin liramı gözden çıkarmayayım. Cesaretlendim baya teşekkür ederim🌸
incitanem94 MDeniz42 aynen magaza sahibi olsa filan kabul etmez bence ama. Ebebekte çalışanların bir karı yok yani banada yardımcı olurlar inşallah
Deletedmom2265 incitanem94 Sen onu iade et 1000 lirayı al önce kendine güzel bir yemek ısmarla sonrada kendinle bebişe birşeyler al boşver ☺️
Ezgialminaysima İade süreniz int teslim alındığında 7 gün değişim ise 30 gün süreniz geçmediyse yardımcı olurlar mutlaka
incitanem94 Ezgialminaysima kargoyla teslim aldığım günse cumaya kadar sürem var o zaman. Neyse ben yarın gitmeye çalışayım bi yinede her ihtimale karşı teşekkürler 🙏
incitanem94 Kizilkafaa ay benim eşim hayatta yapmaz öyle şeyler 😂 en iyisi ben güzelce konuşarak bi şansımı deneyeyim bakalım😬