Oykubydarogullari Kızlaar bu doğum odasında ayrı mevlitte ayrı hediyelik mi dağıtılıyor. Siz nasıl yaptırdınız ve ne yaptırdınıız
127383 Oykubydarogullari ben hastane icin kapi süsü yaptirdim. Dağıtmalık magnetler ve cikolata var. 40 mevlutunde de yemekle beraber tatli ikram edecem
Berenibeklerken Oykubydarogullari ben hastanede tatlı vericem gelenlere sadece. Eve bebek görmeye gelenlere açacak magnet yaptırdım. Mevlütte de yasin ve tesbih dağıtıcam. Hastane odasında hediyelik dağıtmıcam
aleyna66 Yaptıran Hastane odasına da yaptırıyor ama ben gereksiz havaya atılan para olarak görüyorum hele ki şu zamanda zaten hastane de en fazla kalacağımız 1 gün tahmine göre Ona da gerek yok ki Mevlit vereceğim zaman zaten hediyeliklerimi dağıtacağım
Oykubydarogullari aleyna66 bende hastane odası için kapı süsü ve çikolata yaptırdım. Hediyeliği de kırk mevlidi için yaptırırım diye düşündümm.
Oykubydarogullari 127383 evet bende senin gibi kpı süsü ve çikolata yaptırdım. Hediyeyi de kırk mevlidinde dağıtacağım ikramlarla beraber
Mervecntr 127383 birde bişey sorcak kizlar devlet hastanesinde süsleme ve hediyelik verilmesi oluyomu
aleyna66 Oykubydarogullari Kapı süsünü bende yaptırdım Fakat nasıl asılacağı hakkında pek bi fikre sahip değilim hastane odası kapılarında acaba asabileceğimiz şekilde mi 😂
Oykubydarogullari Mervecntr canım kapı süsünü instagramda hayalevent sayfası çikolatada vipbebekcikolatası diye bir sayfadan yaptırdım