Elif0611 Hanımlar Allah rızası için sizden dua istiyorum 2 gündür bebeğim hiç ama hiç hareket etmedi ne yaptıysam zaten normaldede çok az hareket eden bir bebek diye bekledim ama birazdan doktora gidicez bana lütfen dua edin nolur çok korkuyorum
Emedko Elif0611 inşallah kötü bir şey yoktur iyidir minnoş ❤ ihmal etme mutlaka git hastaneye . Haber ver bize de
Kocagoz88 Elif0611 inşallah kötü bir durum yoktur. İnşallah şimdi size güzel bir tekme atar. Kötü düşünmeyin.
Elif0611 16esranur Emedko Zehragniken Allah sizden razı olsun çok korkmuştum gerçekten doktordan şimdi çıktık doktor bi sorun yok bu bebek böyle diyor 🤦🏻♀️Gerçekten normaldede günde sadece 3-4 hareket hissediyordum ama 2 gün hiç hissetmeyince çok korktum ama şükür ki bi sorun yok teşekkür ederim 🙏🏻
Elif0611 Kocagoz88 Allah sizden razı olsun çok korkmuştum gerçekten doktordan şimdi çıktık doktor bi sorun yok bu bebek böyle diyor 🤦🏻♀️Gerçekten normaldede günde sadece 3-4 hareket hissediyordum ama 2 gün hiç hissetmeyince çok korktum ama şükür ki bi sorun yok teşekkür ederim 🙏🏻
2kizanasi Çok özür dilerim ama 2 gün nasıl beklediniz bu haftada üstelik? Günde 10 hareket almanız gerek doktorunuz hiç mi bişey demedi bununla ilgili. Umarım herşey yolundadır.
Elif0611 2kizanasi Ben hissettiğim ilk günden beri bebeğim zaten çok hareketsiz yada ben hissetmiyorum bilmiyorum doktor hep normal bi sorun yok her bebek bir değil diyor kaç kere acile koştum çok şükür hep bi sorun yok dediler bu sefer 2 gün tamamen hissetmediğim için çok korktum ama şimdi doktordan çıktım çok şükür hareket ediyor ama hissetmiyormuşum
Emedko Elif0611 çok şükür cnm 🤲❤ benim ilk hamileliğimde oğlum da öyleydi çok fazla hareket eden bi bebek değildi. Ama yine de insan tedirgin oluyor . Annelik işte..
annesinin_beybisi Elif0611 cok şükür canım valla ben de korktum postu okuyunca bebege birşey oldu diye. insan nasıl endişe ediyor cok iyi biliyorum
Ahan12 Cok şükür bebek iyimis Rabbim hayirlica sagliklica kucaginiza Almayi nasip etsi. Tum hamileleri evlatlarına sagliklica kavuştursun
Elif0611 Emedko evet canım birde benim 2 kaybım insan etkisinden kurtulamıyor inşallah sağ salim evlatlarımıza kavuşalım ☺️❣️
Emedko Elif0611 sağlıkla gelsin inşallah bu sefer 🤲❤ benimde 2 düşüğüm olmuştu oğlumdan önce. Şimdi yeniden bebiş bekliyoruz 😇
Elif0611 annesinin_beybisi evet çok şükür canım daha önce başıma geldiği için bende çok korktum ama birşey yokmuş hareket ediyor ama ben hissetmiyorum garip şekilde🤦🏻♀️