Talihimyokbahtimkara Htccprz İletişimde belli bir üslup seviyesi olması gerektiği aklınıza geldi mi sonunda harika☺️
Benjaminannesi Mihrimahvuslat ahsha kız ben güldüm baya sana değil ona güldüm yani fazla saçmalamış boş ver
Xxxbetuss Mihrimahvuslat zaten cahil falan değilsin ya. Bir insanın sana cahil demesiyle kimse cahil olamaz. Önce kendini eğitsin sonra etrafa saçılsın bu nedir arkadaş postu birbirine katmış ya. Ben hakarete asla tahammül edemem kime ederlerse etsinler seni beni başkasını tanımayan insan kimseye cahil mahil diyemez!
Mihrimahvuslat Xxxbetuss benim tek yorumumla cahil oldum ya valla daha kelime anlamını bilmiyor arkadaş
edep_ya_hu_edep1 Arkadaşlar e devletten nasıl başvuru yapicaz hangi sayfadan gircez acaba . Eğer öyle bir şey varsa çokta ihtiyacımız var umarım doğrudur.
Talihimyokbahtimkara edep_ya_hu_edep1 Kuzum e devlette arama kısmına sosyal yardım yaz orada ki seçeneklerden biridir muhtemelen çıkar
Xxxbetuss Htccprz onun bununsun hanımefendi gidin başka yerde havlayın ya terbiyesizlik yapmayın hele bana hiç bulaşma kes sesini otur asagiya cebimin öğretmeni.
Talihimyokbahtimkara Mihrimahvuslat Şahsen ben beş yıllık üniversiteyi 8 senede bitirdim asla cahil değilim djdjdjdjjd
Xxxbetuss Htccprz kes be kes seninle uğraşacak ne vaktim var ne de uğraşacağım kadar önemli birisin. Önce kendini eğit sonra çocuk eğitirsin sen dengesiz. Tanımadığın insanlara da hakaret etme bu da benden tavsiye. Burda görmüş olduk senin eğitim durumunu
Mihrimahvuslat Talihimyokbahtimkara cahil olmak öyle olmuyor 😊😊 okulu çok sevdiğin için bitmesini istemedin🙃🙃🙃